Zoek naar
All
Aardappel en puree (6)
Aperitief (7)
Basis (13)
Botersauzen (2)
Bruine sauzen (4)
Cocktails (5)
Deeg en crème (4)
Desserts (84)
Dompelpralines (15)
Geen onderdeel van een categorie (8)
Groenten (12)
Halloween (2)
Hapjes (4)
Herbes (1)
Herfst (17)
Hoofdgerecht (38)
Ingrediënten (4)
Kerst (18)
Kogeltruffels (20)
Kruiden (12)
Lente (6)
Nieuwjaar (12)
Nieuws (2)
Oliesauzen (12)
Ontbijt (8)
Overige chocolade (11)
Pasen (3)
Pralines (19)
Producten (2)
Rode sauzen (1)
Sauzen (16)
Seizoenen (1)
Side dish (29)
Sinterklaas (6)
Snack (11)
Soepen (6)
Speciale dagen (5)
Taarten (15)
Truffels (6)
Vegan truffels (10)
Viande (1)
Vis (4)
Vlees (12)
Voorgerecht (5)
Winter (28)
Witte sauzen (6)
Zoeken (3)
Zomer (34)
Reset filters

Pompoensoep

Broccoli met champignons

IJstaart van parfait Triple Sec

Fazantenborstfilet met seizoensgroenten, pastinaakpuree en portsaus

Bloemkool in witte saus

Doritos Loaded Pizza

Citroentaart

Eclair à la pistache

Meringue Italienne

Hazelnootpraliné

Paris-Brest

Hazenrugfilet met wildsaus

Gratin dauphinois

Windsorgebak

Pectine

Dextrose

Inuline

Sorbitol

Trimoline

Glucose

Bananensoezen

Speculaas

Tafelschikking: Een Gids voor de Perfect Gedekte Tafel

Boterbloemkoekjes of margrietjes

Hertengebraad op een bedje van knolselderpuree met peren in rode wijn en veenbessencompote

Hertengebraad

Gepocheerde peren in rode wijn siroop

Knolselderpuree

Veenbessencompote

Marsepein zelf maken

Afdekgelei

Suikerwater

Raftisnow

Bretoense appeltaart

Schorseneren met bechamelsaus

Lenteui of bosui

Champignons

Asperges

Pasta met broccoli en pancetta

Advocaatsoezen

Volg mij op Sociale Media!

Klaaskoeken

Tijgersoezen

Week van de Smaak 2024: Ontdek de Smaak van HalfHalf 🍽️

De beste bolognaise saus volgens Knorr

Tartelettes met frangipanevulling en appel afgewerkt met pistachenoten

Chou Parisien

Croque Monsieur met Béchamelsaus

Croque Norvégien

Croque Bolognaise

Croque Hawai

Croque Madame

Croque Monsieur

Heksenbroodje

Soezendeeg

Pizza Diavola

Pizza Funghi

Pizza Margherita

Pizzadeeg zelf maken

Witloofsalade

Stoofvlees met varkenswangetjes

Bloem

Quiche met spruitjes

Zwaantjes

Bladerdeeghapjes met zalm en kruidenkaas

Mini Spaghetti pizza’s

Theekoekjes

Hespenrolletjes met witloof en kaassaus

Luxe eclairs

Eclairs

Beef Wellington

Decorsuiker

Stoemp met spruitjes en gerookte spekblokjes

Broccolipuree

Wortelpuree

Prosciutto

Rozemarijn

Tijm

Nootmuskaat

Alles over Kebab

Aperol Spritz

Bloody Mary

Moscow Mule

Vlaamse stoverij met verse frieten, witloofsalade en huisgemaakte mayonaise

Mojito

Mosselen met witte wijn

Meloen met ham

Assiette Valaisanne

Tomaat Garnaal

Verse frieten

Vlaamse stoverij op grootmoeders wijze

Wortelen stoven op grootmoeders wijze

Wortel

Broccoli

Tagliatelle met groene groenten en blauwschimmelkaas

Pasta pesto met garnalen en kerstomaten

Bloemkoolsoep met Monsieur Cuisine

Hotdog

Caesar dressing

Tzatziki

Tomatensoep met Monsieur Cuisine

Griekse salade

Kerstomaten

Room

Sjalot

Luikse salade

Knoflook

Boter

Olijfolie

Mosterdvinaigrette

Limoenvinaigrette

Citroenvinaigrette

Aardappelsalade

Sushi pannenkoeken met banaan en Nutella

Tiktok wrap

Pannenkoeken met bruiswater

Garam masala

Garam masala

Kurkuma

Za’atar

Harissa

Ras el Hanout

Peper

Zout

Zomerse salade van kip en perzik

Tomatensalade met lente-ui en rode ui

Kleurrijke pralines

Salade caprese – tomatensalade met mozarella

Komkommersalade met yoghurt-dille dressing

Knapperige Wortelsalade met Rozijnen en Appel

Frisse Wortelsalade met Honing en Appelsiensap

Currysaus of kerriesaus

Ovengebakken kip

Camembert op de BBQ

Cuberdons – Authentieke Gentse Neuzekes

Witte peper

Stukgoed Bûche Crème Fraîche

Truffels met framboos

Paaseitjes gevuld met praliné of gianduja

Grote Paaseieren

Pralines met advocaat 2

Feuille d’Or met advocaat

Advocaat maken
Pain de viande aux pois chiches sucrés

Vleesbrood met zoete kriekjes

Vinaigrette – de basis

Dompelpralines – Kokos

Dompelpralines – Malaga

Dompelpralines – Java

Dompelpralines – mokkatine

Dompelpralines – Kroka

Broodpudding

Silvercrest Vacuümmachine 125W

Vegan Sinaasappel-Bresilienne Truffels

Vegan Frambozen Truffels

Vegan Kumquat Truffels

Vegan truffel : Banaan-Kokos Truffels

Vegan truffel – Comaschi 2

Vegan truffel – Comaschi 1

Varkenshaasje bakken

Culinaire termen

Tête de Moine

Dadels met spek

Abrikozen met spek

Getest – Tefal Ingenio Eco Respect

Eendenborst met rode portsaus en bessen met warme appeltjes

Eendenborst bakken – stap voor stap

Rode portsaus met bessen

Kerntemperatuur van vlees en vis

Pralines met koffie caramel

Pralines met advocaat

Pralines met ganache van limoen en pistache

Pralines met speculaas

Pralines met cherry

Pralines met mokka ganache

Pralines met ganache van marsepein

Chocoladefiguur Rudolf

Chocolate Nation – Antwerpen
Zoeken in recepten

Alles over truffels

Ganache

Truffels met ganache van Poire William

Truffels met ganache van frambozen

Truffels met ganache van Batida de Côco

Truffels met ganache van Passoã

Truffels met ganache van Advocaat

Truffels met ganache van thee

Truffels met ganache van kirsch

Truffels met ganache van witte wijn

Truffels met ganache van Cointreau

Sinterklaas figuren in chocolade

Chocolade Sinterklaas figuren

Wortelsoep met Kruidenkaas

Zoet-pittige Chinese Tomatensoep met Kip en Appelmoes

Melo cakes

Kokos-Chocolade Krokantjes

Sneeuwballen met een Twist

Truffels maken

De Kunst van het Tempereer proces

De 4 soorten chocolade

Van Cacaoboon tot de basis ingrediënten voor chocolade

Mijn Chocolade Avontuur bij CVO Gent

Gamba’s à la Mediterranea

Symfonie van Lamskroon en Groene Asperges

Vitello Tonnato: Een Italiaanse Delicatesse

Zomerse Italiaanse salade

Zweedse gehaktballetjes à la Ikea

Croissant met Nutella

Uitsmijter Deluxe met Tête de Moine

Uitsmijter

Crêpes suzette

Roerei met toast en zongedroogde tomaten

Romige Prei met Mosterd en Witte Wijn

Een reis door de wereld van sauzen

Pita Huys Special

Aioli

Remouladesaus

Tartaarsaus

Klassieke Cocktailsaus

Klassieke Huisgemaakte Mayonaise

Kaassaus of mornaysaus

Spaanse saus – Sauce Espagnole

Demi-Glace

Tomatensaus

Bechamelsaus

Visveloutésaus

Gevogelteveloutésaus

Kalfsveloutésaus

Cheddarsaus

Béarnaise Saus

Hollandaise saus

Verfijnde Schorseneersoep met Bloedworst en Sint-Jacobsvruchten

De veelzijdige wereld van Vinaigrettes

Rijsttaart

Verloren brood

Omelet met shiitake

Omelet natuur

Omelet met spekblokjes

Abrikozen taart

Kriekentaart

Frangipane taart

Vol-au-vent

Balletjes in tomatensaus

Pannenkoeken

Gefrituurde vis

Appelbeignets

Tapas bordje

Crème Royale of Crème Prise

Banketbakkersroom of crème pâtissière

Hartverwarmende Tomatensoep

Bretoens koekje met crème en aardbei

Een ovenschotel van Zuiderse groenten

Griekse sla met tzatziki

Botermalse ribbetjes

Geroosterde aardappelen

Kip op blik

Aardbeientaart

Verfrissende Tomaten salade

Bruschetta met ertwenpuree en ansjovis

Bruschetta met tomaat en ham

Tarte Tatin op de BBQ

BBQ Moink Balls

Langoustines op de BBQ