Zoek naar
All
Aardappel en puree (4)
Aperitief (6)
Basis (10)
Botersauzen (2)
Bruine sauzen (3)
Cocktails (4)
Deeg en crème (4)
Desserts (73)
Dompelpralines (9)
Geen onderdeel van een categorie (6)
Groenten (10)
Halloween (1)
Hapjes (3)
Herbes (1)
Herfst (9)
Hoofdgerecht (35)
Ingrediënten (4)
Kerst (9)
Kogeltruffels (14)
Kruiden (12)
Lente (6)
Nieuwjaar (6)
Nieuws (2)
Oliesauzen (12)
Ontbijt (8)
Overige chocolade (11)
Pasen (2)
Pralines (13)
Producten (2)
Rode sauzen (1)
Sauzen (16)
Seizoenen (1)
Side dish (24)
Sinterklaas (4)
Snack (11)
Soepen (6)
Speciale dagen (1)
Taarten (9)
Truffels (6)
Vegan truffels (10)
Viande (1)
Vis (4)
Vlees (8)
Voorgerecht (5)
Winter (17)
Witte sauzen (6)
Zoeken (3)
Zomer (34)
Reset filters
Bretoense appeltaart
Schorseneren met bechamelsaus
Lenteui of bosui
Champignons
Asperges
Pasta met broccoli en pancetta
Advocaatsoezen
Volg mij op Sociale Media!
Klaaskoeken
Tijgersoezen
Week van de Smaak 2024: Ontdek de Smaak van HalfHalf 🍽️
De beste bolognaise saus volgens Knorr
Tartelettes met frangipanevulling en appel afgewerkt met pistachenoten
Chou Parisien
Croque Monsieur met Béchamelsaus
Croque Norvégien
Croque Bolognaise
Croque Hawai
Croque Madame
Croque Monsieur
Heksenbroodje
Soezendeeg
Pizza Diavola
Pizza Funghi
Pizza Margherita
Pizzadeeg
Witloofsalade
Stoofvlees met varkenswangetjes
Bloem
Quiche met spruitjes
Zwaantjes
Bladerdeeghapjes met zalm en kruidenkaas
Mini Spaghetti pizza’s
Theekoekjes
Hespenrolletjes met witloof en kaassaus
Luxe eclairs
Eclairs
Beef Wellington
Decorsuiker
Stoemp met spruitjes en gerookte spekblokjes
Broccolipuree
Wortelpuree
Prosciutto
Rozemarijn
Tijm
Nootmuskaat
Alles over Kebab
Aperol Spritz
Bloody Mary
Moscow Mule
Vlaamse stoverij met verse frieten, witloofsalade en huisgemaakte mayonaise
Mojito
Mosselen met witte wijn
Meloen met ham
Assiette Valaisanne
Tomaat Garnaal
Verse frieten
Vlaamse stoverij op grootmoeders wijze
Wortelen stoven op grootmoeders wijze
Wortel
Broccoli
Tagliatelle met groene groenten en blauwschimmelkaas
Pasta pesto met garnalen en kerstomaten
Bloemkoolsoep met Monsieur Cuisine
Hotdog
Caesar dressing
Tzatziki
Tomatensoep met Monsieur Cuisine
Griekse salade
Kerstomaten
Room
Sjalot
Luikse salade
Knoflook
Boter
Olijfolie
Mosterdvinaigrette
Limoenvinaigrette
Citroenvinaigrette
Aardappelsalade
Sushi pannenkoeken met banaan en Nutella
Tiktok wrap
Pannenkoeken met bruiswater
Garam masala
Garam masala
Kurkuma
Za’atar
Harissa
Ras el Hanout
Peper
Zout
Zomerse salade van kip en perzik
Tomatensalade met lente-ui en rode ui
Kleurrijke pralines
Salade caprese – tomatensalade met mozarella
Komkommersalade met yoghurt-dille dressing
Knapperige Wortelsalade met Rozijnen en Appel
Frisse Wortelsalade met Honing en Appelsiensap
Currysaus of kerriesaus
Ovengebakken kip
Camembert op de BBQ
Cuberdons – Authentieke Gentse Neuzekes
Witte peper
Stukgoed Bûche Crème Fraîche
Truffels met framboos
Paaseitjes gevuld met praliné of gianduja
Grote Paaseieren
Pralines met advocaat 2
Feuille d’Or met advocaat
Advocaat maken
Pain de viande aux pois chiches sucrés
Vleesbrood met zoete kriekjes
Vinaigrette – de basis
Dompelpralines – Kokos
Dompelpralines – Malaga
Dompelpralines – Java
Dompelpralines – mokkatine
Dompelpralines – Kroka
Broodpudding
Silvercrest Vacuümmachine 125W
Vegan Sinaasappel-Bresilienne Truffels
Vegan Frambozen Truffels
Vegan Kumquat Truffels
Vegan truffel : Banaan-Kokos Truffels
Vegan truffel – Comaschi 2
Vegan truffel – Comaschi 1
Varkenshaasje bakken
Culinaire termen
Tête de Moine
Dadels met spek
Abrikozen met spek
Getest – Tefal Ingenio Eco Respect
Eendenborst met rode portsaus en bessen met warme appeltjes
Eendenborst bakken – stap voor stap
Rode portsaus met bessen
Kerntemperatuur van vlees en vis
Pralines met koffie caramel
Pralines met advocaat
Pralines met ganache van limoen en pistache
Pralines met speculaas
Pralines met cherry
Pralines met mokka ganache
Pralines met ganache van marsepein
Chocoladefiguur Rudolf
Chocolate Nation – Antwerpen
Zoeken in recepten
Alles over truffels
Ganache
Truffels met ganache van Poire William
Truffels met ganache van frambozen
Truffels met ganache van Batida de Côco
Truffels met ganache van Passoã
Truffels met ganache van Advocaat
Truffels met ganache van thee
Truffels met ganache van kirsch
Truffels met ganache van witte wijn
Truffels met ganache van Cointreau
Sinterklaas figuren in chocolade
Chocolade Sinterklaas figuren
Wortelsoep met Kruidenkaas
Zoet-pittige Chinese Tomatensoep met Kip en Appelmoes
Melo cakes
Kokos-Chocolade Krokantjes
Sneeuwballen met een Twist
Truffels maken
De Kunst van het Tempereer proces
De 4 soorten chocolade
Van Cacaoboon tot de basis ingrediënten voor chocolade
Mijn Chocolade Avontuur bij CVO Gent
Gamba’s à la Mediterranea
Symfonie van Lamskroon en Groene Asperges
Vitello Tonnato: Een Italiaanse Delicatesse
Zomerse Italiaanse salade
Zweedse gehaktballetjes à la Ikea
Croissant met Nutella
Uitsmijter Deluxe met Tête de Moine
Uitsmijter
Crêpes suzette
Roerei met toast en zongedroogde tomaten
Romige Prei met Mosterd en Witte Wijn
Een reis door de wereld van sauzen
Pita Huys Special
Aioli
Remouladesaus
Tartaarsaus
Klassieke Cocktailsaus
Klassieke Huisgemaakte Mayonaise
Kaassaus of mornaysaus
Spaanse saus – Sauce Espagnole
Demi-Glace
Tomatensaus
Bechamelsaus
Visveloutésaus
Gevogelteveloutésaus
Kalfsveloutésaus
Cheddarsaus
Béarnaise Saus
Hollandaise saus
Verfijnde Schorseneersoep met Bloedworst en Sint-Jacobsvruchten
De veelzijdige wereld van Vinaigrettes
Rijsttaart
Verloren brood
Omelet met shiitake
Omelet natuur
Omelet met spekblokjes
Abrikozen taart
Kriekentaart
Frangipane taart
Vol-au-vent
Balletjes in tomatensaus
Pannenkoeken
Gefrituurde vis
Appelbeignets
Tapas bordje
Crème Royale of Crème Prise
Banketbakkersroom of crème pâtissière
Hartverwarmende Tomatensoep
Bretoens koekje met crème en aardbei
Een ovenschotel van Zuiderse groenten
Griekse sla met tzatziki
Botermalse ribbetjes
Geroosterde aardappelen
Kip op blik
Aardbeientaart
Verfrissende Tomaten salade
Bruschetta met ertwenpuree en ansjovis
Bruschetta met tomaat en ham
Tarte Tatin op de BBQ
BBQ Moink Balls
Langoustines op de BBQ