Kleurrijke Pralines – Power Flowers™

Power Flowers™ Discovery Box van Barry Callebaut een innovatieve en gebruiksvriendelijke oplossing met ook een variant met natuurlijke producten.
Totale tijd: 30 minuten
Keuken: Belgisch

Video

Wanneer het aankomt op het kleuren van chocolade, biedt de Power Flowers™ Discovery Box van Barry Callebaut een innovatieve en gebruiksvriendelijke oplossing. Deze kit is speciaal ontwikkeld voor professionals en chocoladeliefhebbers die hun creaties willen personaliseren met levendige en stabiele kleuren.

Kenmerken van de Discovery Box:

  • Veelzijdigheid: De box bevat een selectie van basis kleuren in de vorm van ‘bloemen’, die gemengd kunnen worden om een breed spectrum aan kleuren te creëren.
  • Gebruiksgemak: Elke ‘bloem’ kan gemakkelijk worden gedoseerd en gemengd, afhankelijk van de gewenste intensiteit van de kleur.
  • Natuurlijke ingrediënten: Er zijn 2 varianten waarvan er een is gemaakt van natuurlijke ingrediënten, wat ze een veilige keuze maakt voor het kleuren van eetbare producten.

Kleurenkaart:

Bij de kit wordt een kleurenkaart geleverd die als leidraad dient voor het mengen van de basis kleuren om specifieke tinten te verkrijgen. Deze kaart helpt bij het nauwkeurig bepalen van de hoeveelheid van elke kleur die nodig is om de gewenste eindkleur te bereiken. De kleurenkaart is niet alleen praktisch maar zorgt ook voor consistentie in je creaties, wat essentieel is voor professionele presentatie en kwaliteit.

Toepassing:

De kleuren uit de Discovery Box kunnen direct worden toegevoegd aan gesmolten chocolade of cacaoboter, en zijn geschikt voor zowel witte, melk- als pure chocolade. Dit maakt het een ideale keuze voor een breed scala aan chocoladeproducten, van pralines tot chocoladefiguren en decoratieve elementen. 
Heb je dit recept als eens geprobeerd?Let us know how it was!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recipe Rating
Scroll naar boven