Klassieke Cocktailsaus

A realistic image of a jar of cocktail sauce, placed on a kitchen counter with ambient lighting. The glass jar should have a label that says 'Homemade

Klassieke Cocktailsaus

Een kruidige saus die perfect is voor garnalencocktails of als dip bij zeevruchten.
No ratings yet
Afdrukken Pin FB X
Gang: Bijgerecht, Hoofdgerecht, Voorgerecht
Keuken: internationaal
Trefwoord: cocktailsaus
Totale Tijd: 10 minuten
Porties: 4
Calorieën: 150kcal

Ingrediënten

Werkwijze

  • Meng in een middelgrote kom de mayonaise en ketchup tot een gladde massa.
  • Voeg de brandy of cognac toe, als je die gebruikt.
  • Roer de Worcestersaus en cayennepeper erdoor.
  • Knijp 1 el sap van de citroen uit en meng het goed.
  • Proef en pas de kruiding naar wens aan. Voeg eventueel meer citroensap of cayennepeper toe.

Voeding

Calories: 150kcal

Notities

 

Alle oliesauzen