Huisgemaakte Remouladesaus

Past perfect bij vis, asperges, salades, …
Totale tijd: 15 minuten
Gang: Bijgerecht, Hoofdgerecht, Voorgerecht
Keuken: Europees
Trefwoord: remoulade
Porties: 4
calorieën: 50kcal

Ingrediënten
 

  • 200 ml mayonaise (zelfgemaakte )
  • 1 tl mosterd
  • 3 augurken (kleine, fijngehakt)
  • 1 el kappertjes (fijngehakt)
  • 1 kl peterselie (verse, fijngehakt)
  • 1 kl dragon (verse, fijngehakt)
  • 1 kl kervel (verse, fijngehakt)
  • 3 ansjovis (fijngehakt)
  • 1 sjalot (fijngehakt)

Instructies

  • Versnipper alle ingredienten fijn en voeg toe aan de mayonaise.

Voedingswaarden

Serving: 1kl | Calories: 50kcal

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recipe Rating




Scroll naar boven