Tartaarsaus

A culinary presentation of tartar sauce in the center of the image, generously garnished with finely chopped chives. Surrounding the bowl of tartar the ingredients

Huisgemaakte Tartaarsaus

Deze smaakvolle tartaarsaus, verrijkt met citroensap en bieslook, is de perfecte aanvulling voor visgerechten of als dip.
No ratings yet
Afdrukken Pin FB X Rate
Gang: Bijgerecht, Hoofdgerecht, Voorgerecht
Keuken: Belgisch, Europees
Trefwoord: tartaarsaus
Totale Tijd: 30 minuten
Porties: 4
Calorieën: 55kcal

Ingrediënten

Werkwijze

  • Kook de eieren 10 minuten. Laat afkoelen en plet tot een gladde brei.
  • Versnipper de bieslook en de ui.niet
  • Voeg alles samen in de mayonaise en werk af en een vleugje cayennepeper, eventueel extra peper en zout.

Voeding

Serving: 1kl | Calories: 55kcal

Notities

 

Alle oliesauzen

 

Foto’s

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recipe Rating