Huisgemaakte Tartaarsaus

Deze smaakvolle tartaarsaus, verrijkt met citroensap en bieslook, is de perfecte aanvulling voor visgerechten of als dip.
Totale tijd: 30 minuten
Gang: Bijgerecht, Hoofdgerecht, Voorgerecht
Keuken: Belgisch, Europees
Trefwoord: tartaarsaus
Porties: 4
calorieën: 55kcal

Ingrediënten
 

  • 200 ml mayonaise (zelfgemaakte )
  • 1 ei (hardgekookt, fijn gewreven tot gladde brij)
  • 1 el citroensap
  • 2 el bieslook (fijn gesneden)
  • 1/4 ui (zeer fijn gesneden)
  • cayennepeper

Instructies

  • Kook de eieren 10 minuten. Laat afkoelen en plet tot een gladde brei.
  • Versnipper de bieslook en de ui.niet
  • Voeg alles samen in de mayonaise en werk af en een vleugje cayennepeper, eventueel extra peper en zout.

Voedingswaarden

Serving: 1kl | Calories: 55kcal

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recipe Rating




Scroll naar boven