Tapas bordje

on

Tapas bordje

een apertiefbordje met een mix van vlees, fruit en noten.
4 from 2 votes
Afdrukken Pin FB X Rate
Gang: Borrelhapje
Keuken: Spaans
Trefwoord: aardbeien, druiven, ganda ham, kaas, noten
Totale Tijd: 30 minuten
Porties: 6
Calorieën: 250kcal

Ingrediënten

Fruit

  • 1 portie witte druiven (idealiter pitloos)
  • 1 portie blauwe druiven (idealiter pitloos)
  • 1 portie meloen (cantaloupe)
  • 1 portie rode frambozen
  • 1 portie aardbeien

Vlees

  • 1 portie salami naar keuze
  • 1 portie blokjes kaas naar keuze
  • 1 portie Spaanse hesp naar keuze

Andere

  • 1 portie olijven
  • 1 portie pistache noten

Werkwijze

  • Spoel het fruit. Laat goed drogen.
  • Versnij vlees en kaas
  • Verzamel all ingredienten.
  • Leg deze naar keuze op het borrelplankje – probeer geen ingrediënten met dezelfde kleur naast elkaar te leggen.

Voeding

Calories: 250kcal

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recipe Rating