
Tapas bordje
een apertiefbordje met een mix van vlees, fruit en noten.
3 van 1 stem
Totale tijd 30 min
Gang Borrelhapje
Keuken Spaans
Porties 6
calorieën 250 kcal
Ingrediënten
Fruit
- 1 portie witte druiven (idealiter pitloos)
- 1 portie blauwe druiven (idealiter pitloos)
- 1 portie meloen (cantaloupe)
- 1 portie rode frambozen
- 1 portie aardbeien
Vlees
- 1 portie salami naar keuze
- 1 portie blokjes kaas naar keuze
- 1 portie Spaanse hesp naar keuze
Andere
- 1 portie olijven
- 1 portie pistache noten
Instructies
- Spoel het fruit. Laat goed drogen.
- Versnij vlees en kaas
- Verzamel all ingredienten.
- Leg deze naar keuze op het borrelplankje – probeer geen ingrediënten met dezelfde kleur naast elkaar te leggen.
Nutrition
Calories: 250kcal
Heb je dit recept als eens geprobeerd?Let us know how it was!