Hartverwarmende Tomatensoep: Een Huisgemaakte Favoriet

Deze eenvoudige, doch smaakvolle soep biedt een blend van verse tomaten en kruiden, ideaal voor een gezellige avond thuis
Totale tijd: 1 uur 30 minuten
Gang: Soep
Keuken: Belgisch
Trefwoord: soep, tomaat
Porties: 4
calorieën: 80kcal

Ingrediënten
 

Instructies

  • Versnij alle groenten
  • Stoof de ajuin in wat boter gedurende enkele minuten op een matig vuur.
  • Voeg de tomatenpuree toe en roer goed
  • Voeg de wortelen, tomaten, het spek en de bouillon blokjes toe.
  • Bevocht de groenten met 1 liter water
  • Laat dit alles gedurende een 1/2 uur zacht koken.
  • Als alles gaar is kan de soep gemixt worden.
  • Giet de soep door een zeef
  • Meestal zit er zout genoeg in de soep dankzij de bouillonblokjes (en de spek) maar het staat je vrij om hier de soep extra te kruiden.

Voedingswaarden

Calories: 80kcal

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recipe Rating




Scroll naar boven