Abrikozen met spek

Abrikozen met spek

Abrikozen met spek – Een verrassende combinatie

Voeg een zoete twist toe aan je borreltafel met deze heerlijke spek-omwikkelde abrikozen. Een onweerstaanbare mix van smaken die iedereen zal verrassen!
4 from 1 vote
Afdrukken Pin FB X Rate
Gang: Aperitief, Borrelhapje
Keuken: internationaal, Tapas
Trefwoord: abrikoos, feestelijke snacks, spek, tapas, zoet hartig hapje
Totale Tijd: 30 minuten
Porties: 4
Calorieën: 235kcal

Benodigdheden

  • 16 tandenstokers

Ingrediënten

Werkwijze

  • Verwarm de oven voor op 180°C.
  • Wikkel elk abrikoos in een half plakje spek.
  • Plaats de abrikozen op een bakplaat bekleed met bakpapier.
  • Spuit op iedere abrikoos wat honing.
  • Bak 10-20 minuten in de oven, of tot het spek krokant is. Halverwege de baktijd de abrikozen omdraaien.
  • Zet vast met een tandenstoker en zet op een presenteerschaal.
  • Laat ze even afkoelen voor het serveren.

Voeding

Serving: 4st | Calories: 235kcal

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recipe Rating