Porties: 2 personen
calorieën: 350kcal
Materiaal
- 2 taartvormen voor 1 persoon
Ingrediënten
Instructies
- Verwarm de oven voor op 180°C.
- Vet de eenpersoonstaartvormpjes lichtjes in. Bekleed elk vormpje met een restje bladerdeeg. Zorg ervoor dat de randen goed bedekt zijn en prik enkele gaatjes in de bodem met een vork.
- Verdeel de 100 g spruitjes in kwartjes gesneden over de bladerdeegbodems.
- Klop de 2 eieren los met de 2 el room en breng op smaak met peperzout en Oregano.
- Giet het eimengsel over de spruitjes in de vormpjes.
- Bak de mini-quiches 20-25 minuten in de voorverwarmde oven, totdat de bovenkant goudbruin is en het eimengsel stevig is.
- Laat de quiches even afkoelen voordat je ze uit de vormpjes haalt en serveert.
Voedingswaarden
Calories: 350kcal