Seek

Zoek naar
All
Aperitif (7)
Autumn (15)
Basic (13)
Breakfast (8)
Brown sauces (4)
Bullet truffles (20)
Butter sauces (2)
Cakes (14)
Christmas (17)
Cocktails (5)
Desserts (83)
Dipping chocolates (15)
Dough and cream (4)
Easter (3)
Fish (4)
Halloween (1)
Herbs (11)
Ingredients (4)
Kruiden (2)
Main course (38)
Meat (13)
New Year (11)
News (2)
Oil sauces (9)
Other chocolates (11)
Potato and mashed potatoes (6)
Pralines (19)
Products (2)
Red sauces (1)
Sauces (16)
Seasons (1)
Seek (3)
Side dish (28)
Snack (11)
Snacks (4)
Soups (6)
Special days (5)
Spring (6)
St. Nicholas (6)
Starter (5)
Summer (31)
Truffles (6)
Uncategorized (8)
Vegan truffles (10)
Vegetables (11)
White sauces (6)
Winter (27)
Reset filters
Pheasant breast fillet with seasonal vegetables, parsnip puree and port sauce
Bloemkool in witte saus
Cauliflower in white sauce
Doritos Loaded Pizza - al half opgegeten voor ik een foto kon trekken
Doritos Loaded Pizza
citroentaart
Lemon Pie
Eclairs au pistache - afgewerkt (2)
Eclair à la pistache
Meringue italienne
Meringue Italienne
Praliné van hazelnoten na enkele minuten mixen
Hazelnut praline
Paris-Brest - afgewerkt met rafti-snow
Paris-Brest
Hazenrugfilet in wildsaus met groene pepers en met Gratin Dauphinois
Hareback fillet with game sauce
Gratin Dauphinois doormidden
Gratin dauphinois
Afgebakken Windsortaart
Windsor cake
Pectine
Pectin
Dextrose
Dextrose
Inuline
Inulin
Sorbitol
Sorbitol
Trimoline - invert suiker
Trimoline
Glucose
Glucose
Bananensoezen afgewerkt
Banana Suckers
Klaar om te bakken 1
Speculoos
Tafelschikking
Table Arrangement: A Guide to the Perfectly Set Table
Buttercup cookies or daisies
Hertengebraad op een bedje van knolselderpuree met gestoofd peer in rode wijn siroop met een veenbessencompote saus
Deer roast on a bed of celeriac puree with pears in red wine and cranberry compote
Hertengebraaden - versneden in sneetjes van een goede cm
Deer Roast
Gestoofde peertjes in rode wijn siroop - klaar
Poached pears in red wine syrup
Knolserpuree- klaar
Celeriac puree
Veenbessencompote
Cranberry Compote
marzipan potatoes, marzipan
Making your own marzipan
Gebakken bretoense appeltaart bestrijken met neutrale
Capping jelly
Suikerwater
Sugar water
Een alternatief voor raftisnow zelf maken met bloemsuiker en maïzena
Raftisnow
Afgewerkte bretoense appeltaart met amandelzanddeeg frangipanevulling appelfrietjes pistachenootjes en rafti snow
Breton apple pie
Salsify with béchamel sauce
Bosui of lenteui
Spring onion or spring onion
Champignons - ongebakken met verse peterselie
Mushrooms
Asperges, groene en witte
Asparagus
Pasta met broccoli en pancetta
Pasta with broccoli and pancetta
Afgewerkte soezen met advocaat
Advocaat cream puffs
Follow me on Social Media!
Klaaskoeken in mand
Klaaskoeken
Tijgersoezen - afgewerkt
Tigersoe
weekvandesmaak-campagnebeeld-2024-c
Week of Taste 2024: Discover the Taste of Half-Half 🍽️
Knorr beste bolognaisesaus 2024
The best bolognaise sauce according to Knorr
Appelgebak afgewerkt
Tartelettes with frangipane filling and apple finished with pistachios
Choux Parisienne - op tafel
Chou Parisien
A close-up photo of a French-style Croque Monsieur sandwich with a layer of creamy béchamel sauce and melted grated cheese on top. The cheese layer is
Croque Monsieur with Béchamel sauce
A Croque Norvégien sandwich, featuring two slices of toasted whole wheat bread. The sandwich is made with smoked salmon and herb cream cheese.
Croque Norvégien
Croque Bolognaise
Croque Bolognaise
A French Croque Hawai sandwich, featuring two slices of toasted white bread filled with ham, melted cheese, and a slice of pineapple between the ham a
Croque Hawai
Croque Madame
Croque Madame
Croque Monsieur
Heksenbroodje
Witch roll
Soezendeeg spuiten
Soup dough
Pizza Diavola
Pizza Diavola
Pizza Funghi afgebakken
Pizza Funghi
Pizza Margherita afgebakken
Pizza Margherita
Making pizza dough yourself
Witloofsalade bij stoofvlees friet
Chicory salad
stoofvlees van varkenswangetjes
Stew with pork cheeks
Bloem
Flower
Quiche met spruitjes 2
Quiche with Brussels sprouts
zwaantje op bord
Swans
bladerdeeg met zalm en kruidenkaas - afgebakken
Puff pastry snacks with salmon and herb cheese
Mini pizza's
Mini Spaghetti Pizzas
Varianten op theekoekjes
Tea Cookies
Hespenrolletjes met kaassaus gegratineerd
Ham rolls with Belgium endive and cheese sauce
Eclairs gevuld met crème royale fruit en slagroom
Luxury eclairs
Verzameling afgewerkte eclairs op een tablet
Eclairs
Beef Wellington - in 2 gesneden na bakken 3
Beef Wellington
Decorative sugar
stoemp met spruites en baconreepjes vooraanzicht
Stew with Brussels sprouts and smoked bacon bits
Broccolipuree
Broccoli puree
Wortelpuree
Carrot puree
Prosciutto
Rosemary
Thyme
Nootmuskaat
Nutmeg
Döner Kebab
All about Kebab
Aperol Spritz
Aperol Spritz
Bloody mary met vodka, tomatensap, worchesterdsaus, tabasco afgewerkt met selder
Bloody Mary
Moscow mule cocktail in een koperen mug
Moscow Mule
Stoofvlees met frietjes en witloofsalade
Flemish stew with fresh fries, endive salad and homemade mayonnaise
Glas Mojito met curshed ice, verse munt, limoen en suiker
Mojito
Mosselen in witte wijn
Mussels with white wine
Ham met meloen
Melon with ham
Assiette Valaisanne Les Bisses
Assiette Valaisanne
Tomaat garnaal op een bedje van sla afgwerkt met zalm en ei
Shrimp-stuffed tomato
Verse frieten
Fresh fries
Rundstoofvlees 2
Flemish stew the grandmother’s way
Gestoofde wortelen
Stewing carrots the grandmother’s way
wortel
Carrot
Broccoli
Broccoli
Tagliatelle met groene groenten en blauwe kaas
Tagliatelle with green vegetables and blue cheese
Ingredienten - Kerstomaten
Cherry tomatoes
Ingredienten - room
Cream
Ingredienten - sjalot
Shallot
ingredienten - wit en zwarte peper
Pepper
Ingredienten - Zoutvat
Salt
Pasta pesto met garnalen en kerstomaten
Pasta pesto with shrimp and cherry tomatoes
Bloemkoolsoep
Cauliflower Soup with Monsieur Cuisine
Hotdog met ajuin ketchup en mosterd
Hotdog
Caesar dressing gebaseerd op olijfolie, azijn eigeel, ansjovis en gemalen parmezaan
Caesar dressing
Tzatziki
Tzatziki
Tomatensoep Monsieur Cuisine
Tomato soup with Monsieur Cuisine
Griekse salade met rode ui feta komkommer olijven tomaten en oregano
Greek salad
Luikse salade
Liege salad
Ingredienten - Knoflook of look
Garlic
Ingredienten - boter
Butter
ingredienten - donkere fles olijfolie
Olive Oil
Aardappelsalade
Potato Salad
Sushi pancakes with banana and Nutella
Tiktok wrap met prepare komkommer tomaat sla en Banzaï saus
Tiktok wrap
Pancakes with sparkling water
Garam masala
Garam masala
Garam masala
Garam masala
Kurkuma met op de achtergrond de wortel van de Curcuma longa plant
Turmeric
Za'atar - majoraan - tijm - sumak
Za’atar
Harissa in een potje op een plank
Harissa
Ras el Hanout kruidenmix in een kom
Ras el Hanout
Zomerse maaltijdsalade met kip en perzik
Summer chicken and peach salad
Tomatensalade met rode ui - lente ui - olijfolie - rode wijnazijn
Tomato salad with spring onion and red onion
MonaLisa Classic Power FLowers Discovery Pack
Colorful chocolates
Caprese salade - tomaat - mozarella afgewerkt met olie en balsamico
Caprese salad – tomato salad with mozzarella
Komkommersalade
Cucumber salad with yogurt-dill dressing
Wortelsalade met appel en rozijnen_result
Crispy Carrot Salad with Raisins and Apple
Wortelsalade met honing en appelsien afgewerkt met gehakte peterselie
Fresh Carrot Salad with Honey and Apple Juice
Curry of Kerrie saus
Curry sauce or curry sauce
2 kippen versneden en gebraden in de oven 2
Oven-baked chicken
Camember klaar voor op de BBQ af te bakken
Camembert on the BBQ
Cuberdons - 3 op een plankje
Cuberdons – Authentic Ghent Neuzekes
Ingredienten - Witte peper molen
White pepper
Stukgoed buché crème fraiche
Bûche Crème Fraîche
Truffel framboos afgewerkt met een rode verflaag en een spiraal van witte chocolade
Truffles with raspberry
Paasietjes met Praliné
Easter eggs filled with praline or gianduja
Mand met grote paaseieren melk en fondant
Large Easter Eggs
Pralines with eggnog 2
Feuille d’Or with eggnog
Advocaat
Making Lawyer
Pain de viande aux pois chiches sucrés
Meatloaf with sweet chickpeas
De basis vinaigrette van olie en azijn peper en zout
Vinaigrette – the basics
Dipping chocolates – Coconut
Dipping chocolates – Malaga
Dipping chocolates – Java
Dipping chocolates – mocha satin
Dipping chocolates – Kroka
Bread pudding
Silvercrest Vacuum Sealer 125W
Vegan Orange-Bresilienne Truffles
Vegan Raspberry Truffles
Vegan Kumquat Truffles
Vegan truffle : Banana-Coconut Truffles
Vegan truffle – Comaschi 2
Vegan truffle – Comaschi 1
Baking pork tenderloin
Culinary terms
Tête de Moine
Dates with bacon
Apricots with bacon
Tested – Tefal Ingenio Eco Respect
Duck breast with red port sauce and berries with warm apples
Baking duck breast – step by step
Red port sauce with berries
Core temperature of meat and fish
Pralines with coffee caramel
Pralines with eggnog
Pralines with ganache of lime and pistachio
Pralines with speculoos
Pralines with cherry
Pralines with mocha ganache
Pralines with marzipan ganache
Chocolate figure Rudolf
Chocolate Nation – Antwerp
Search recipes
All about truffles
Ganache
Truffles with ganache from Poire William
Truffles with raspberry ganache
Truffles with ganache from Batida de Côco
Truffles with ganache from Passoã
Truffles with ganache of Advocate
Truffles with ganache of tea
Truffles with ganache of kirsch
Truffles with white wine ganache
Truffles with ganache of Cointreau
Sinterklaas figures in chocolate
Chocolate Sinterklaas figures
Carrot Soup with Herb Cheese
Sweet-spicy Chinese Tomato Soup with Chicken and Applesauce
Melo cakes
Coconut-Chocolate Crisps
Snowballs with a Twist
Making truffles
The Art of the Tempering Process
The 4 types of chocolate
From Cocoa bean to the basic ingredients for chocolate
My Chocolate Adventure at CVO Ghent
Gamba's à la mediteranea
Prawns à la Mediterranea
Sous-vide gebakken Lamskroon met een trio van puree
Symphony of Lamb Crown and Green Asparagus
Vitello Tonnato - Italiaanse delicatesse
Vitello Tonnato: An Italian Delicacy
en harmonie van prosciutto, verse perzik, en Parmezaan (of Feta) op een bedje van rucola, afgemaakt met een zoete balsamico crème.
Summer Italian salad
Swedish meatballs à la Ikea
Croissant with Nutella
Fried Eggs Deluxe with Tête de Moine
Bouncer
Crepes suzette
Scrambled eggs with toast and sun-dried tomatoes
Creamy Leek with Mustard and White Wine
A journey through the world of sauces
Pita House Special
Aioli
Remoulade Sauce
Tartar sauce
Classic Cocktail Sauce
Classic Homemade Mayonnaise
Cheese sauce or mornay sauce
Spanish sauce – Sauce Espagnole
Demi-Glace
Tomato sauce
Bechamel sauce
Fish velouté sauce
Poultry velouté sauce
Veal velouté sauce
Cheddar sauce
Béarnaise Sauce
Hollandaise sauce
Refined Salsify Soup with Blood Sausage and Scallops
The Versatile World of Vinaigrettes
Rice cake
Verloren brood licht gebakken
Lost bread
Omelette with shiitake mushrooms
Omelette plain
Omelette with bacon cubes
Apricot tart
Kriek taart
frangipanne-overview
Frangipane tart
Vol-au-vent
Balls in tomato sauce
Pancakes
Deep fried fish
Apple fritters
Tapas plate
Banketbakkersroom
Crème Royale or Crème Prise
Banketbakkersroom
Pastry cream or crème pâtissière
Heartwarming Tomato Soup
bretoens-koekje-met-creme-en-aardbei
Breton biscuit with cream and strawberry
A casserole of Southern vegetables
Greek lettuce with tzatziki
ribbetjes-in-zilverpapier
Buttery ribs
Roasted potatoes
Kip op Blik
Canned chicken
Strawberry cake
Refreshing Tomato Salad
Bruschetta with ore mash and anchovies
Bruschetta with tomato and ham
Tarte Tatin on the BBQ
BBQ Moink Balls
Langoustines on the BBQ
Scroll to Top