Aioli
Een mediteranese knoflooksaus perfect voor bij gegrilde gerechten of als dipsaus
Deze smaakvolle tartaarsaus, verrijkt met citroensap en bieslook, is de perfecte aanvulling voor visgerechten of als dip.
Een kruidige saus die perfect is voor garnalencocktails of als dip bij zeevruchten.
Klassieke Cocktailsaus Lees meer »
Ontdek hoe je met eenvoudige ingrediënten een rijke en romige mayonaise maakt – een tijdloze klassieker in elke keuken.
Klassieke Huisgemaakte Mayonaise Lees meer »
Kaassaus of mornaysaus is een klassieke Franse kaassaus op basis van een Bechamelsaus
Kaassaus of mornaysaus Lees meer »
Een klassieke, rijke Franse bruine saus die dient als basis voor vele culinaire creaties.
Spaanse saus – Sauce Espagnole Lees meer »
Een rijke en hartige tomatensaus met de klassieke combinatie van groenten en spek, ideaal voor pasta, lasagne of als basis voor andere gerechten.
Een klassieke romige witte saus op basis van een blanke roux, ideaal voor pasta’s en ovenschotels.
Een verfijnde basis voor talloze sausvariaties
Gevogelteveloutésaus Lees meer »