Huisgemaakte Tartaarsaus

Deze smaakvolle tartaarsaus, verrijkt met citroensap en bieslook, is de perfecte aanvulling voor visgerechten of als dip.
Total Time: 30 minutes
Course: Side dish, Main course, Starter
Cuisine: Belgian, European
Keyword: Tartar sauce
Servings: 4
Calories: 55kcal

Ingredients
 

  • 200 ml mayonaise (zelfgemaakte )
  • 1 ei (hardgekookt, fijn gewreven tot gladde brij)
  • 1 el citroensap
  • 2 el bieslook (fijn gesneden)
  • 1/4 ui (zeer fijn gesneden)
  • cayennepeper

Instructions

  • Kook de eieren 10 minuten. Laat afkoelen en plet tot een gladde brei.
  • Versnipper de bieslook en de ui.niet
  • Voeg alles samen in de mayonaise en werk af en een vleugje cayennepeper, eventueel extra peper en zout.

Voedingswaarden

Serving: 1kl | Calories: 55kcal

 

Alle oliesauzen

 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Recipe Rating




Scroll to Top