Go Back
Email Link
Print
Recipe Image
Notes
Nutrition Label
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Kook modus
Verhinder dat je scherm uitvalt
Huisgemaakte Tartaarsaus
Deze smaakvolle tartaarsaus, verrijkt met citroensap en bieslook, is de perfecte aanvulling voor visgerechten of als dip.
Total Time:
30
minutes
minutes
Course:
Side dish, Main course, Starter
Cuisine:
Belgian, European
Keyword:
Tartar sauce
Servings:
4
Calories:
55
kcal
Ingredients
1x
2x
3x
▢
200
ml
mayonaise
(zelfgemaakte )
▢
1
ei
(hardgekookt, fijn gewreven tot gladde brij)
▢
1
el
citroensap
▢
2
el
bieslook
(fijn gesneden)
▢
1/4
ui
(zeer fijn gesneden)
▢
cayennepeper
Instructions
Kook de eieren 10 minuten. Laat afkoelen en plet tot een gladde brei.
Versnipper de bieslook en de ui.niet
Voeg alles samen in de mayonaise en werk af en een vleugje cayennepeper, eventueel extra peper en zout.
Voedingswaarden
Serving:
1
kl
|
Calories:
55
kcal
Alle oliesauzen
Caesar dressing
Tzatziki
Vinaigrette - the basics
Aioli
Remoulade Sauce
Tartar sauce
Classic Cocktail Sauce
Classic Homemade Mayonnaise
The Versatile World of Vinaigrettes