Bruchetta met ertwenpuree en ansjovis

on

Bruchetta met ertwenpuree en ansjovis

een ideale (en stevig) hapje op de BBQ tijdens de aperitief
4 van 1 stem
Gang Borrelhapje

Ingrediënten
  

Instructies
 

De ertwenpuree

  • Doe de ertwen en de kaas in de kom van de mixer
  • Voeg water en olie toe en mix goed
  • Kruid met peper en zout
  • Indien te droog kan je gerust nog vocht (water of olie) toevoegen
  • Proef en kruid verder af met peper en zout

De afwerking

  • Snij het stokbrood in schijfjes
  • Je kan het stokbrood met je favoriete olijfolie insmeren
  • Beleg het stokbrood en werk af met een ansjovis op de ertwenpure
  • Leg het stokbrood even op de bbq, probeer de grill onder in het brood te bakken. Opgelet de grens tussen lekker krokant en verbrand is flinterdun…

Notities

met dank aan BBQ cursus CVO Gent
Heb je dit recept als eens geprobeerd?Let us know how it was!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Rating recept