Bruschetta met ertwenpuree en ansjovis
een ideale (en stevig) hapje op de BBQ tijdens de aperitief
Totale tijd: 45 minuten minuten
Gang: Borrelhapje
Keuken: Italiaans
Trefwoord: bbq, bruschetta, italiaans
Porties: 4
calorieën: 90kcal
De ertwenpuree
Doe de erwten en de kaas in de kom van de mixer
Voeg water en olie toe en mix goed
Kruid met peper en zout
Indien te droog kan je gerust nog vocht (water of olie) toevoegen
Proef en kruid verder af met peper en zout
De afwerking
Snij het stokbrood in schijfjes
Je kan het stokbrood met je favoriete olijfolie insmeren
Beleg het stokbrood en werk af met een ansjovis op de ertwenpure
Leg het stokbrood even op de bbq, probeer de grill onder in het brood te bakken. Opgelet de grens tussen lekker krokant en verbrand is flinterdun…
Calories: 90kcal
met dank aan BBQ cursus CVO Gent
Afbeeldingen op deze pagina werden zorgvuldig gemaakt met behulp van AI.