Dadels met Spek – Een Zoet-Hartige Traktatie

Ontdek de perfecte balans tussen zoet en hartig met deze eenvoudige, doch verfijnde hapjes. Ideaal voor feestjes of als een luxe snack!
Totale tijd: 30 minuten
Gang: Aperitief, Borrelhapje
Keuken: internationaal, Tapas
Trefwoord: dadels, feestelijke snacks, spek, tapas, zoet hartig hapje
Porties: 4
calorieën: 220kcal

Materiaal

  • 16 tandenstokers

Ingrediënten
 

  • 16 dadels (ontpit)
  • 8 spekreepjes
  • honing

Instructies

  • Verwarm de oven voor op 180°C.
  • Wikkel elk dadel in een half plakje spek.
  • Plaats de dadels op een bakplaat bekleed met bakpapier.
  • Spuit op iedere dadel wat honing.
  • Bak 10-20 minuten in de oven, of tot het spek krokant is. Halverwege de baktijd de dadels omdraaien.
  • Zet vast met een tandenstoker en zet op een presenteerschaal.
  • Laat ze even afkoelen voor het serveren.

Voedingswaarden

Serving: 4st | Calories: 220kcal

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recipe Rating




Scroll naar boven