Dadels met Spek – Een Zoet-Hartige Traktatie
Ontdek de perfecte balans tussen zoet en hartig met deze eenvoudige, doch verfijnde hapjes. Ideaal voor feestjes of als een luxe snack!
Afdrukken
Pin
FB
X
Rate
Porties: 4
Calorieën: 220kcal
Benodigdheden
- 16 tandenstokers
Ingrediënten
- 16 dadels ontpit
- 8 spekreepjes
- honing
Werkwijze
- Verwarm de oven voor op 180°C.
- Wikkel elk dadel in een half plakje spek.
- Plaats de dadels op een bakplaat bekleed met bakpapier.
- Spuit op iedere dadel wat honing.
- Bak 10-20 minuten in de oven, of tot het spek krokant is. Halverwege de baktijd de dadels omdraaien.
- Zet vast met een tandenstoker en zet op een presenteerschaal.
- Laat ze even afkoelen voor het serveren.
Voeding
Serving: 4st | Calories: 220kcal