Vol-au-vent
Klassiek Belgisch recept voor vol-au-vent of kippepasteitje: bladerdeeg gevuld met kip, balletjes, champignons en romige saus. Grootmoeders keuken op z’n best.
Klassiek Belgisch recept voor vol-au-vent of kippepasteitje: bladerdeeg gevuld met kip, balletjes, champignons en romige saus. Grootmoeders keuken op z’n best.
Een klassiek comfortgerecht met een vleugje whisky.Perfect voor een familiediner, serveer met puree en erwten en worteltjes.
Balletjes in tomatensaus En savoir plus »
Slecht weer vandaag? Pannenkoeken staan garant voor een fantastisch gezinsmoment.
Pannenkoeken En savoir plus »
een apertiefbordje met een mix van vlees, fruit en noten
Tapas bordje En savoir plus »
Crème Royale is een luxere versie van banketbakkersroom, verrijkt met gelatine en slagroom. Het is ideaal als luchtige vulling voor taarten, gebak, of als basis voor desserts.
Crème Royale of Crème Prise En savoir plus »
Een veelzijdige banketbakkersroom die vaak gebruikt wordt als vulling voor gebak, taarten, éclairs en andere zoete lekkernijen.
Banketbakkersroom of crème pâtissière En savoir plus »
Deze eenvoudige, doch smaakvolle soep biedt een blend van verse tomaten en kruiden, ideaal voor een gezellige avond thuis
Hartverwarmende Tomatensoep En savoir plus »
Bretoens koekje met crème pâtisière royale en aardbei
Bretoens koekje met crème en aardbei En savoir plus »
Een ovenschotel van Zuiderse groenten – Vele groentjes, lekker gekruid. Gezond!
Een ovenschotel van Zuiderse groenten En savoir plus »