Bechamelsaus
Een klassieke romige witte saus op basis van een blanke roux, ideaal voor pasta’s en ovenschotels.
Bechamelsaus En savoir plus »
Een klassieke romige witte saus op basis van een blanke roux, ideaal voor pasta’s en ovenschotels.
Bechamelsaus En savoir plus »
Klassieke gevogelteveloutésaus op basis van kippenfond en roux. Lichte, romige basissaus uit de Franse keuken.
Gevogelteveloutésaus En savoir plus »
Een verfijnde, fluweelzachte saus uit de Franse keuken.
Kalfsveloutésaus En savoir plus »
Een verfijnde, kruidige saus die perfect is voor vleesgerechten en een luxe draai geeft aan elke maaltijd.
Béarnaise Saus En savoir plus »
Een snelle en gemakkelijke versie van Hollandaise saus
Hollandaise saus En savoir plus »
Een harmonie van aardse en zeevruchten smaken, bekroond met een vleugje verse kruiden.
Verfijnde Schorseneersoep met Bloedworst en Sint-Jacobsvruchten En savoir plus »
Leer de basis van het maken van vinaigrettes en ontdek een scala aan variaties voor elke smaak.
De veelzijdige wereld van Vinaigrettes En savoir plus »
Ontdek de zachte textuur en subtiele zoetheid van deze traditionele lekkernij, perfect voor bij de koffie of als dessert.
Verloren brood is een Belgisch-Nederlands gerecht gemaakt van oud brood, melk, eieren, suiker en kruiden
Verloren brood En savoir plus »
Eenvoud met een kleine touch, snel klaar en bovenal lekker. Een omelet met shitake is een gerecht gemaakt van eieren, melk, fijngesneden shitake paddestoelen en eventueel andere groenten, gebakken in boter of olie tot een luchtige omelet.
Omelet met shiitake En savoir plus »