Verloren brood
Verloren brood is een Belgisch-Nederlands gerecht gemaakt van oud brood, melk, eieren, suiker en kruiden
Verloren brood is een Belgisch-Nederlands gerecht gemaakt van oud brood, melk, eieren, suiker en kruiden
Eenvoud met een kleine touch, snel klaar en bovenal lekker. Een omelet met shitake is een gerecht gemaakt van eieren, melk, fijngesneden shitake paddestoelen en eventueel andere groenten, gebakken in boter of olie tot een luchtige omelet.
Omelet met shiitake Lees meer »
Een omelet natuur is een gerecht gemaakt van eieren, gebakken in boter of olie tot een luchtige omelet, geserveerd zonder toevoegingen.
Een omelet met spekblokjes is een gerecht gemaakt van eieren, spekblokjes, en eventueel andere groenten, gebakken in boter of olie tot een luchtige omelet.
Omelet met spekblokjes Lees meer »
Een abrikozentaart is een heerlijke fruit taart met een deeg bodem en een vulling van zoete abrikozen.
Laat u verleiden door de heerlijke smaak van zoete krieken in een huisgemaakte kriekentaart, een perfecte toevoeging aan elke gelegenheid.
Mijn favoriete taart - Verwen uzelf met een heerlijke frangipanetaart, een traditioneel gebak gemaakt van een amandelvulling en een deeg bodem, een perfecte toevoeging aan elke gelegenheid
Klassiek Belgisch recept voor vol-au-vent of kippepasteitje: bladerdeeg gevuld met kip, balletjes, champignons en romige saus. Grootmoeders keuken op z’n best.
Een klassiek comfortgerecht met een vleugje whisky.Perfect voor een familiediner, serveer met puree en erwten en worteltjes.
Balletjes in tomatensaus Lees meer »