Vegan truffel – Comaschi 2

Ontdek de zachte, romige smaken van deze luxe vegan truffels, verrijkt met de zachtheid van melkchocolade.
Totale tijd: 2 uur 30 minuten
Gang: Dessert
Keuken: dessert, veganistisch
Trefwoord: truffels, vegan truffels
Porties: 50 truffefels

Ingrediënten
 

Ganache

Afwerking

Instructies

  • Verwarm erwtenmelk, trimoline en dextrose tot 80°C.
  • Giet het verwarmde mengsel over de chocolade en emulgeer met een staafmixer gedurende 1 minuut.
  • Voeg de boter toe en emulgeer nog 2 minuten.
  • Giet het mengsel op een plaat en dek af met plasticfolie tot het spuitbaar is.
  • Spuit kleine bolletjes en stop deze 30' in de diepvries.
    Vegan ganache spuiten voor vegan truffels
  • Haal de bolletjes door getempereerde chocolade en rol ze daarna door dextrose.
    blank

 
bron en inspiratie – CVO Gent – Cursus Eenvoudige Chocolade

Recepten met vegan truffels

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recept beoordeling




Scroll naar boven