Citroentaart
Citroentaart met Amandeldeeg en Italiaanse Meringue – Een perfecte mix van frisheid en luxe.
Citroentaart met Amandeldeeg en Italiaanse Meringue – Een perfecte mix van frisheid en luxe.
Eclair à la pistache - een verfijnde twist op de klassieke éclair, met een heerlijke bodem van kriekencompote afgewerkt met een mooi opgespoten pistachevulling.
Eclair à la pistache Lees meer »
Klassiek Italiaans schuim of meringue italien, perfect voor taartdecoratie of als basis voor mousses. Dit schuim is luchtig en stabiel, ideaal voor het afwerken van gebak.
Meringue Italienne Lees meer »
Hazelnootpraliné is een smeuïge pasta gemaakt van fijngemalen gekaramelliseerde noten.
Paris-Brest met mousselinecrème - Een klassiek Frans dessert met luchtig soezenbeslag, romige mousselinecrème en krokante amandelen.
Een stap-voor-stap handleiding om een heerlijke, sappige hazenrugfilet te bereiden. Gebruik een eenvoudige marinade van kruiden en volg deze tips voor een perfecte cuisson.
Hazenrugfilet met wildsaus Lees meer »
Gratin dauphinois of aardappelgratin is een klassieke Franse ovenschotel met dunne aardappelschijfjes, langzaam gegaard in een romige saus met knoflook en nootmuskaat
Lekkere krokante taart met amandelzanddeeg en pistachebeslag en krieken afgewerkt met hazelnootstreusel.
Dextrose is een veelzijdige suiker voor patisserie en ganache en draagt bij tot smaak, textuur en houdbaarheid.