Van Cacaoboon tot de basis ingrediënten voor chocolade
Van Cacaoboon tot de basis ingrediënten voor chocolade
Van Cacaoboon tot de basis ingrediënten voor chocolade En savoir plus »
Van Cacaoboon tot de basis ingrediënten voor chocolade
Van Cacaoboon tot de basis ingrediënten voor chocolade En savoir plus »
Vanaf september 2023, is een nieuw hoofdstuk in mijn chocolade avontuur begonnen met de start van de “Eenvoudige chocoladeproducten” cursus bij CVO Gent. Gedurende 18 sessies, gespreid over een aantal maanden, is elke vier uur durende les een duik in de fijne kneepjes van chocoladebereiding. Onder begeleiding van de deskundige chocolatier Rudi Van Eenooge, kijk ik er naar uit om mijn kennis en vaardigheden in deze zoete kunst te verdiepen.
Mijn Chocolade Avontuur bij CVO Gent En savoir plus »
Een romige, rijke pasta vermengd met sappige, licht pittige gambas en verse, sappige kerstomaten, afgewerkt met een vleugje verse peterselie.
Gamba’s à la Mediterranea En savoir plus »
Een Culinaire Ode: De Delicate Samensmelting van Sappig Lam, Knapperige Asperges, en Rijke Groentepurees Verrijkt met de Diepte van Rozemarijn-Portosaus
Symfonie van Lamskroon en Groene Asperges En savoir plus »
De verrassende combinatie van kalfsvlees en tonijnsaus: een culinaire reis naar Piemonte vanuit de schappen van Delhaize.
Vitello Tonnato: Een Italiaanse Delicatesse En savoir plus »
Een harmonie van prosciutto, verse perzik, en Parmezaan op een bedje van rucola, afgemaakt met een zoete balsamico crème
Zomerse Italiaanse salade En savoir plus »
Vergeet de trip naar Ikea; maak nu de beroemde Zweedse gehaktballetjes gewoon thuis! Perfect voor een gezellige avond of een snack tijdens een feestje.
Zweedse gehaktballetjes à la Ikea En savoir plus »
Een croissant met Nutella combineert het beste van twee werelden: het luchtige en boterige van een croissant met de rijke, chocolade-hazelnoot smaak van Nutella. Geen enkele chocoladekoek doet beter.
Croissant met Nutella En savoir plus »
Een verrukkelijke draai aan de klassieke uitsmijter, nu met de elegante smaak van Tête de Moine kaas.
Uitsmijter Deluxe met Tête de Moine En savoir plus »
Dunne pannenkoeken geserveerd met een geflambeerde sinaasappel-botersaus en sinaasappellikeur
Crêpes suzette En savoir plus »
Romig roerei op knapperige toast, verrijkt met de diepe smaken van zongedroogde tomaten
Roerei met toast en zongedroogde tomaten En savoir plus »