Culinair woordenboek

Tous | # A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z | Envoyer un nom
Il y a 8 noms dans ce répertoire commençant par la lettre L.
L

Lame
Schijfjes - plakjes truffel.

Larderen
Vlees doorrijgen met reepjes vet spek om mager vlees tijdens het braden mals en sappig te houden.

Lardons
Reepjes spek.

Lauw – warm
Handwarm - een temperatuur van 37 C - meestal gebruikt met betrekking tot een vloeistof.

Liaison
Bindmiddel bestaande uit eierdooier en room.

Liëren
Binden.

Lobbig
Stadium van een puddingmengsel - waarop het mengsel niet meer vloeit - maar nog niet stijf is. Het moment om het mengsel in de definitieve vorm over te brengen om het daarna - zonder roeren - verder te laten opstijven.

Lustrer
Doen glanzen door middel van een laagje gelei.


Envoyer un nom

Laisser un commentaire

Votre adresse e-mail ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *

Retour en haut