Rode Bietenpuree

Eenvoudige, huisgemaakte rode bietpuree van aardappel en rode biet — zacht, romig en vol smaak. Een perfect bijgerecht bij konijn, wild of winterse stoofpot.
Lees verder

Asperge soep

Maak in 25 minuten een romige, snelle aspergesoep uit bokaal. Geen schillen, geen gedoe – pure smaak in een handomdraai. Perfect als snelle lunch of voorgerecht.
Lees verder

Pastinaakpuree

Pastinaakpuree op grootmoeders wijze – een heerlijk bijgerecht met aardappel en pastinaak. Lichtzoet, zacht van smaak en eenvoudig te maken.
Lees verder

Paksoipuree

Een zachte aardappelpuree met gestoofde paksoi voor een frisse, oosterse toets. Perfect bij eend, kip of vis — eenvoudig, licht en vol smaak.
Lees verder

Paneren op zijn Engels

Paneren op zijn Engels is een klassieke techniek waarbij je vlees, vis of groenten een krokant laagje geeft door ze na elkaar door bloem, ei en paneermeel te halen. Het zorgt voor een goudbruine, smaakvolle korst die het binnenste sappig houdt.
Lees verder

Sojasaus (Shoyu)

Sojasaus (shoyu) is een Japanse gefermenteerde saus op basis van sojabonen en graan. Onmisbaar in ramen, soepen, marinades en dips.
Lees verder
1 2 3 4 5 7 8 9 10

Scroll naar boven