Servings: 4
Calories: 362kcal
Materiaal
- 1 girolle (kaasschaaf)
 
Ingrediënten
Instructies
- Verwarm een beetje boter in een grote koekenpan op middelhoog vuur.
 - Breek de eieren voorzichtig in de pan en laat ze 2-3 minuten bakken, of tot het eiwit gestold is maar de dooier nog lopend is.
 - Terwijl de eieren bakken, rooster je het brood tot het knapperig is.
 - Leg elk ei op een sneetje geroosterd brood.
 - Schaaf de Tête de Moine kaas met de girolle en verdeel deze over de eieren.
 - Breng op smaak met zout en peper, en garneer met verse kruiden indien gewenst.
 - Serveer onmiddellijk met een frisse salade aan de zijkant.
 
Voedingswaarden
Calories: 362kcal
- Maak van een eenvoudige uitsmijter een luxueuze traktatie door het gebruik van Tête de Moine kaas.
 - De rijke en licht nootachtige smaak van de kaas geeft een verfijnde touch.
 - Voeg wat verse kruiden toe voor een extra smaakdimensie.
 - Serveer met een frisse salade voor een evenwichtig ontbijt of lunch.
 - Een simpel, maar smaakvol gerecht dat zeker indruk zal maken.
 



