Porties: 300 st
calorieën: 10kcal
Materiaal
- 1 plaat
- 1 snijrol
- 1 spatel
Ingrediënten
- 50 g geroosterde kokosrasp
- 250 g chocolade (soort naar keuze, hier wit)
Instructies
- Tempereer de chocolade
- Leg een plaat klaar met de diktelatten en het transferpapier ertussen.
- Voeg de geroosterde kokosrasp toe aan de getempereerde chocolade en meng goed.
- Verspreid het chocolade-kokosmengsel tussen de diktelatten van 3 mm, zodat je een gelijkmatige laag krijgt. Gebruik een spatel.
- Laat de chocolade kristalliseren (10-15 minuten).
- Gebruik de snijrol om de chocolade te versnijden in vierkantjes van gewenste grootte.
- Zet even in de frigo
Voedingswaarden
Calories: 10kcal
- Het gebruik van transferpapier stelt je in staat om een leuk ontwerp of bedrukking toe te voegen aan je chocoladekrokantjes, wat ze extra speciaal maakt.
- Je kunt experimenteren met verschillende soorten noten of fruit voor een unieke smaak.
- Dit is uitgewerkt met witte chocolade maar alle soorten chocolade kunnen gebruikt worden.