Knapperige zoetigheden met een unieke transferbedrukking.Ontdek de verrukkelijke combinatie van chocolade en geroosterde kokos, gepresenteerd in verfijnde, bedrukte vierkantjes.
Leg een plaat klaar met de diktelatten en het transferpapier ertussen.
Voeg de geroosterde kokosrasp toe aan de getempereerde chocolade en meng goed.
Verspreid het chocolade-kokosmengsel tussen de diktelatten van 3 mm, zodat je een gelijkmatige laag krijgt. Gebruik een spatel.
Laat de chocolade kristalliseren (10-15 minuten).
Gebruik de snijrol om de chocolade te versnijden in vierkantjes van gewenste grootte.
Zet even in de frigo
Voedingswaarden
Calories: 10kcal
Het gebruik van transferpapier stelt je in staat om een leuk ontwerp of bedrukking toe te voegen aan je chocoladekrokantjes, wat ze extra speciaal maakt.
Je kunt experimenteren met verschillende soorten noten of fruit voor een unieke smaak.
Dit is uitgewerkt met witte chocolade maar alle soorten chocolade kunnen gebruikt worden.
bron en inspiratie – CVO Gent – Cursus Eenvoudige Chocolade