Cheddarsaus

De Engelse Mornaysaus – een rijke en smaakvolle kaassaus.
Total Time: 20 minutes
Course: Main course, Starter
Cuisine: international
Keyword: Cheddar cheese, French sauces, Cheese sauce
Servings: 4
Calories: 350kcal

Ingredients
 

  • 500 ml Bechamelsaus (verhouding 60gr boter – 60gr bloem – 500 ml volle melk – zie basisrecept)
  • 200 g Cheddarkaas (geraspt)

Instructions

  • Bereid de Bechamelsaus volgens het basisrecept.
  • Zodra de Bechamelsaus klaar is, haal van het vuur en roer de geraspte Cheddar kaas erdoor tot ze volledig zijn gesmolten.
  • Breng op smaak met nootmuskaat, zout en peper.

Voedingswaarden

Calories: 350kcal

Je kunt de soorten kaas variëren afhankelijk van je persoonlijke voorkeur.
 
 

Onze recepten voor witte sauzen

 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Recipe Rating




Scroll to Top