Go Back
Email Link
Print
Recipe Image
Notes
Nutrition Label
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Kook modus
Verhinder dat je scherm uitvalt
Cheddarsaus
De Engelse Mornaysaus - een rijke en smaakvolle kaassaus.
Total Time:
20
minutes
minutes
Course:
Main course, Starter
Cuisine:
international
Keyword:
Cheddar cheese, French sauces, Cheese sauce
Servings:
4
Calories:
350
kcal
Ingredients
1x
2x
3x
▢
500
ml
Bechamelsaus
(verhouding 60gr boter - 60gr bloem - 500 ml volle melk - zie basisrecept)
▢
200
g
Cheddarkaas
(geraspt)
Instructions
Bereid de Bechamelsaus volgens het basisrecept.
Zodra de Bechamelsaus klaar is, haal van het vuur en roer de geraspte Cheddar kaas erdoor tot ze volledig zijn gesmolten.
Breng op smaak met nootmuskaat, zout en peper.
Voedingswaarden
Calories:
350
kcal
Je kunt de soorten kaas variëren afhankelijk van je persoonlijke voorkeur.
Onze recepten voor witte sauzen
Cheese sauce or mornay sauce
Bechamel sauce
Fish skinout sauce
Poultry velouté sauce
Veal velouté sauce
Cheddar sauce