Windsorgebak
Lekkere krokante taart met amandelzanddeeg en pistachebeslag en krieken afgewerkt met hazelnootstreusel.
Windsorgebak En savoir plus »
Lekkere krokante taart met amandelzanddeeg en pistachebeslag en krieken afgewerkt met hazelnootstreusel.
Windsorgebak En savoir plus »
Dextrose is een veelzijdige suiker voor patisserie en ganache en draagt bij tot smaak, textuur en houdbaarheid.
Luchtige soezen gevuld met banketbakkersroom, slagroom en verse banaan, afgewerkt met een glanzend laagje gele fondant.
Bananensoezen En savoir plus »
Een authentiek recept voor speculaas, boordevol warme specerijen en een rijke smaak. Perfect om te maken rond Sinterklaas.
Wil je indruk maken op je gasten met een perfect gedekte tafel? Een mooie tafelschikking kan een gewone maaltijd veranderen in een bijzondere ervaring.
Tafelschikking: Een Gids voor de Perfect Gedekte Tafel En savoir plus »
Deze klassieke Belgische boterbloemkoekjes, ook wel margrietjes genoemd, zijn delicate, bloemvormige lekkernijen met een rijke botersmaak. Ze worden traditioneel versierd met een gekonfijte kers, chocolade of een toefje confituur in het midden.
Boterbloemkoekjes of margrietjes En savoir plus »
Hertengebraad op een bedje van knolselderpuree, geserveerd met gepocheerde peren in rode wijn en een veenbessencompote, voor een feestelijk herfstgerecht vol rijke smaken en verfijnde combinaties die perfect passen bij de koude maanden.