Beef Wellington

Een klassiek en elegant gerecht van malse filet mignon van ossenhaas, omhuld met smaakvolle duxelles, prosciutto en knapperig bladerdeeg.
Lees verder

Broccolipuree

Broccolipuree is een gezonde en groene variant van klassieke aardappelpuree, perfect als licht en voedzaam bijgerecht bij vlees of vis.
Lees verder

Wortelpuree

Wortelpuree is een kleurrijke en smaakvolle variant van klassieke puree, waarin de zoetheid van wortelen de boventoon voert. Ideaal als bijgerecht voor diverse vlees- en visgerechten.
Lees verder

Prosciutto

Prosciutto betekent letterlijk ‘ham’ of ‘hesp’ en is bij ons gekend in de vorm van een luchtgedroogde Italiaanse ham.
Lees verder

Rozemarijn

Rozemarijn is een aromatisch kruid met een intense geur en smaak. Ideaal voor het kruiden van vlees, groenten en oliën.
Lees verder

Tijm

Tijm is een aromatisch kruid dat wereldwijd bekend staat om zijn unieke smaak en vele gezondheidsvoordelen.
Lees verder

Alles over Kebab

Kebab is een gerecht dat oorspronkelijk uit het Midden-Oosten komt en bestaat uit stukjes vlees, vis of groenten die aan een spies worden geregen en gegrild of geroosterd.
Lees verder

Bloody Mary

Een klassieke cocktail met een pittige kick, perfect voor brunch of een late-night drankje.
Lees verder
1 2 3 4 6 7 8 9 10

Scroll naar boven