Beef Wellington
Een klassiek en elegant gerecht van malse filet mignon van ossenhaas, omhuld met smaakvolle duxelles, prosciutto en knapperig bladerdeeg.
Decorsuiker
Decorsuiker is ideaal om gebak en desserts een visueel en smaakvol accent te geven.
Stoemp met spruitjes en gerookte spekblokjes
Deze stoemp is een robuust en hartverwarmend gerecht met de unieke smaak van spruitjes en de zoute toevoeging van gerookte spekblokjes. Ideaal voor de koude dagen!
Broccolipuree
Broccolipuree is een gezonde en groene variant van klassieke aardappelpuree, perfect als licht en voedzaam bijgerecht bij vlees of vis.
Wortelpuree
Wortelpuree is een kleurrijke en smaakvolle variant van klassieke puree, waarin de zoetheid van wortelen de boventoon voert. Ideaal als bijgerecht voor diverse vlees- en visgerechten.
Prosciutto
Prosciutto betekent letterlijk ‘ham’ of ‘hesp’ en is bij ons gekend in de vorm van een luchtgedroogde Italiaanse ham.
Rozemarijn
Rozemarijn is een aromatisch kruid met een intense geur en smaak. Ideaal voor het kruiden van vlees, groenten en oliën.
Tijm
Tijm is een aromatisch kruid dat wereldwijd bekend staat om zijn unieke smaak en vele gezondheidsvoordelen.
Nootmuskaat
Ontdek de geschiedenis, toepassingen en gezondheidsvoordelen van nootmuskaat
Alles over Kebab
Kebab is een gerecht dat oorspronkelijk uit het Midden-Oosten komt en bestaat uit stukjes vlees, vis of groenten die aan een spies worden geregen en gegrild of geroosterd.
Aperol Spritz
Een verfrissende, licht bittere Italiaanse cocktail, perfect voor zomerse avonden.
Bloody Mary
Een klassieke cocktail met een pittige kick, perfect voor brunch of een late-night drankje.
