Porties: 12
calorieën: 110kcal
Ingrediënten
- 1 vel bladerdeeg
- 150-200 g restjes spaghettisaus (bolognese of vegetarisch)
- 100 g geraspte kaas (zoals mozzarella of Emmentaler)
- Bloem (voor het uitrollen)
Instructies
- Verwarm de oven voor op 200°C (boven- en onderwarmte).
- Bestuif je werkblad met wat bloem en rol het bladerdeeg dunner uit.
- Snijd het bladerdeeg in kleine rondjes of vierkantjes om mini pizza's te maken. Je kan een glas gebruiken.
- Verspreid de restjes spaghettisaus gelijkmatig over de mini bladerdeegbodems, laat ongeveer 0,5 cm van de rand vrij.
- Strooi de geraspte kaas over de saus.
- Bak de mini pizza’s in de voorverwarmde oven gedurende 10-12 minuten, of tot het bladerdeeg goudbruin en krokant is en de kaas gesmolten.
- Haal de mini pizza’s uit de oven en garneer eventueel met verse basilicum of oregano.
Voedingswaarden
Calories: 110kcal