Heksenbroodje met Hesp en Champignons

Een heerlijk en makkelijk recept om restjes ham, kaas en champignons om te toveren tot een smakelijke toast. Ideaal – zerowaste – voor een snelle maaltijd
Totale tijd: 20 minuten
Gang: Snack
Keuken: Belgisch
Trefwoord: heksenbroodje, toast
Porties: 4

Ingrediënten
 

  • 8 sneden brood
  • olijfolie
  • 4 sneetjes hesp (of ham in stukjes gesneden)
  • 250 g kaas (geraspt, wat er in de frigo zit)
  • 150 g champignons (in plakjes)
  • oregano (of een ander favoriet kruid)

Instructies

  • Verwarm de oven voor op 200°C.
  • Besmeer 8 sneden brood lichtjes met olijfolie aan één zijde en leg ze op een met bakpapier beklede bakplaat.
  • Verdeel 4 sneetjes hesp gelijkmatig over de sneetjes brood.
  • Voeg de plakjes 150 g champignons toe bovenop de ham en strooi er de oregano overheen.
  • Bestrooi met 250 g kaas geraspt.
  • Bak de toastjes in de voorverwarmde oven gedurende 10 minuten, of tot de kaas mooi gesmolten en goudbruin is.
  • Serveer de heksenbroodjes warm.

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recept beoordeling




Scroll naar boven