Verhinder dat je scherm uitvalt

Champignons

Simpel, snel en perfect voor bij elk gerecht! Dit basisrecept voor gebakken champignons brengt de volle smaak van champignons naar voren.
Totale tijd: 10 minuten
Gang: Bijgerecht
Keuken: Belgisch, Wereldkeuken
Trefwoord: champignons, paddenstoelen
Servings:
Calories: 80kcal

Ingrediënten
 

Instructies

  • Maak de champignons proper.
  • Verhit de olijfolie of boter in een koekenpan op middelhoog vuur.
  • Voeg de knoflook toe en bak nog 1 minuut mee, tot de geur vrijkomt.
  • Voeg de champignons toe en bak ze ongeveer 5-7 minuten tot ze goudbruin zijn en het vocht grotendeels verdampt is.
  • Breng op smaak met peper en zout, een geutje citroensap en voeg de peterselie toe.

Voedingswaarden

Calories: 80kcal

 

Tips:

  • Champignons slorpen water op. Idealiter schoon te maken met een vochtige doek of borstel of desnoods kortstondig onder een waterkraan houden.

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recept beoordeling




AI Engine Chatbot
AI Avatar
Hallo en welkom! Ik ben AI Jo, jouw assistent voor deze pagina. Stel gerust je vragen over de inhoud; ik sta klaar om je in elke gewenste taal te helpen. Waarmee kan ik je vandaag van dienst zijn? 😊