Theekoekjes
Heerlijke handgemaakte theekoekjes met diverse afwerkingen zoals kaneel, kokos en decorsuiker. Perfect bij een kopje thee (of koffie)!
Heerlijke handgemaakte theekoekjes met diverse afwerkingen zoals kaneel, kokos en decorsuiker. Perfect bij een kopje thee (of koffie)!
Een klassieke bereiding uit de Belgische gastronomie. Smeuïg witloof gewikkeld in delicate ham, overgoten met een romige kaassaus en ovengebakken tot een harmonieuze gegratineerde bovenlaag.
Hespenrolletjes met witloof en kaassaus Lees meer »
Heerlijk luchtige éclairs gevuld met een romige crème royale, frambozen, druiven, en afgewerkt met slagroom en poedersuiker.
Luchtige eclairs gevuld met banketbakkersroom en afgewerkt met een laagje glanzend chocoladeglazuur. Perfect voor bij de koffie of als dessert.
Een klassiek en elegant gerecht van malse filet mignon van ossenhaas, omhuld met smaakvolle duxelles, prosciutto en knapperig bladerdeeg.
Deze stoemp is een robuust en hartverwarmend gerecht met de unieke smaak van spruitjes en de zoute toevoeging van gerookte spekblokjes. Ideaal voor de koude dagen!
Stoemp met spruitjes en gerookte spekblokjes Lees meer »
Broccolipuree is een gezonde en groene variant van klassieke aardappelpuree, perfect als licht en voedzaam bijgerecht bij vlees of vis.
Wortelpuree is een kleurrijke en smaakvolle variant van klassieke puree, waarin de zoetheid van wortelen de boventoon voert. Ideaal als bijgerecht voor diverse vlees- en visgerechten.
Prosciutto betekent letterlijk ‘ham’ of ‘hesp’ en is bij ons gekend in de vorm van een luchtgedroogde Italiaanse ham.
Rozemarijn is een aromatisch kruid met een intense geur en smaak. Ideaal voor het kruiden van vlees, groenten en oliën.
Tijm is een aromatisch kruid dat wereldwijd bekend staat om zijn unieke smaak en vele gezondheidsvoordelen.