Tijgersoezen
Maak deze luchtige tijgersoezen gevuld met crème prise en een krokante bovenkant voor een feestelijke traktatie. Perfect voor elk feestje of een gezellig moment thuis.
Maak deze luchtige tijgersoezen gevuld met crème prise en een krokante bovenkant voor een feestelijke traktatie. Perfect voor elk feestje of een gezellig moment thuis.
In de Week van de smaak is het thema “HalfHalf”—een perfecte balans tussen plantaardige en dierlijke voeding.
Week van de Smaak 2024: Ontdek de Smaak van HalfHalf 🍽️ Lees meer »
Dit bekroonde recept van Miet Schraepen won de nationale titel voor beste bolognaisesaus van Knorr België! De basis is een heerlijke, zelfgemaakte passata van gegrilde groenten.
De beste bolognaise saus volgens Knorr Lees meer »
Geniet van dit heerlijk tartelettes gemaakt met zelfgemaakt vetdeeg, frangipanevulling, en verse appels, afgewerkt met gehakte pistache nootjes.
Tartelettes met frangipanevulling en appel afgewerkt met pistachenoten Lees meer »
Chou parisien - Een klassiek Frans dessert van soezen gevuld met slagroom en gebonden krieken afgewerkt met een laagje bloemsuiker.
De klassieke Franse croque met ham en kaas, eenvoudig en snel klaar en met een extra laagje béchamelsaus en gegratineerde kaas.
Croque Monsieur met Béchamelsaus Lees meer »
Croque Norvégien - Een verfijnde croque met gerookte zalm en frisse kruidenkaas, ideaal voor een luxe lunch.
De klassieke Franse croque met ham en kaas met een Italiaanse twist - een extra laagje bolognaise saus en geraspte kaas.
Croque Hawai - de klassieke Franse croque met ham en kaas en ananas, eenvoudig en snel klaar.
Croque Madame is een heerlijke variant op de klassieke Croque Monsieur, afgemaakt met een gebakken spiegelei.
Een heerlijk en makkelijk recept om restjes ham, kaas en champignons om te toveren tot een smakelijke toast. Ideaal - zerowaste - voor een snelle maaltijd