Boterbloemkoekjes of margrietjes

Deze klassieke Belgische boterbloemkoekjes, ook wel margrietjes genoemd, zijn delicate, bloemvormige lekkernijen met een rijke botersmaak. Ze worden traditioneel versierd met een gekonfijte kers, chocolade of een toefje confituur in het midden.
Lees verder

Hertengebraad

Heerlijk sappig hertengebraad, eerst aangebraden in boter met knoflook en kruiden, daarna perfect afgemaakt in de oven voor een mooie rosé kleur. Serveer met een veenbessen-portsaus voor de ultieme wildsmaak.
Lees verder

Knolselderpuree

Knolselderpuree is een heerlijk bijgerecht dat perfect past bij een wild hoofdgerecht zoals hertengebraad. De aardse smaken en romige textuur zorgen voor een mooie balans met rijkere en zoetere elementen van het gerecht. Eenvoudig te maken, maar met een verfijnde…
Lees verder

Veenbessencompote

Veenbessencompote met verse veenbessen - ideaal als bijgerecht bij wildgerechten of als zoete toevoeging aan desserts.
Lees verder

Marsepein zelf maken

Marsepein is een zoete lekkernij gemaakt van amandelen en suiker, vaak gebruikt in gebak of als snoepgoed. Het zelf maken van marsepein is eenvoudig en vereist slechts enkele ingrediënten.
Lees verder

Afdekgelei

Afdekgelei is ideaal om taarten en gebak een mooie glans te geven en fruit te beschermen tegen uitdroging.
Lees verder

Raftisnow

Rafitsnow, ook wel gekend als decoreersneeuw of sneeuwsuiker is een fijn, wit decoratiepoeder op basis van poedersuiker. Deze samenstelling ideaal voor het bestrooien van vochtige of vette oppervlakken zoals taarten, koekjes, fruitsalades en ijs.
Lees verder

Bretoense appeltaart

Een Bretoense appeltaart met amandelzanddeeg als basis, gevuld met een rijke frangipane en afgetopt met knapperige appelfrietjes en vanillesaus. Final touch - raftisnow en pistachenoten.
Lees verder
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Scroll naar boven