Servings: 4
Ingredients
- 800 g venison roast
- 1 kg celeriac puree
- 4 stewed pears in red wine syrup
- 500 g cranberry compote
Instructions
- Make the cranberry compote according to the recipe.
- Make poached pears according to the recipe.
- Make the celeriac puree according to the recipe.
- All of the above partial recipes can be made ahead of time and reheated as needed.
- Fry the meat on the instant according to the recipe.
- When broiling the meat, make sure that all the share dishes are warmed up.
- Make a party plate to taste
Stewed pears in red wine syrup
Gepocheerde peertjes in rode wijn siroop
Gepocheerde peertjes in rode wijn siroop is een klassiek en elegant sidedish. Perfect voor de feestdagen of een speciaal diner.
Check out this recipeCranberry Compote
Veenbessencompote
Veenbessencompote met verse veenbessen – ideaal als bijgerecht bij wildgerechten of als zoete toevoeging aan desserts.
Check out this recipeCeleriac puree
Knolselderpuree
Knolselderpuree is een heerlijk bijgerecht dat perfect past bij een wild hoofdgerecht zoals hertengebraad. De aardse smaken en romige textuur zorgen voor een mooie balans met rijkere en zoetere elementen van het gerecht. Eenvoudig te maken, maar met een verfijnde smaak die elk feestmaal naar een hoger niveau tilt.
Check out this recipeDeer Roast
Hertengebraad – stap voor stap
Heerlijk sappig hertengebraad, eerst aangebraden in boter met knoflook en kruiden, daarna perfect afgemaakt in de oven voor een mooie rosé kleur. Serveer met een veenbessen-portsaus voor de ultieme wildsmaak.
Check out this recipeTips
- You can make all the partial dishes ahead of time.
- For an atmospheric presentation, it is advisable to serve all the share dishes together on a large platter. This not only makes for a beautiful ensemble on the table, but also makes it easier for your guests to scoop up their own portions. Moreover, it contributes to a cozy, shared dining experience.