Tapas bordje

een apertiefbordje met een mix van vlees, fruit en noten.
Totale tijd: 30 minuten
Gang: Borrelhapje
Keuken: Spaans
Trefwoord: aardbeien, druiven, ganda ham, kaas, noten
Porties: 6
calorieën: 250kcal

Ingrediënten
 

Fruit

  • 1 portie witte druiven ((idealiter pitloos))
  • 1 portie blauwe druiven ((idealiter pitloos))
  • 1 portie meloen ((cantaloupe))
  • 1 portie rode frambozen
  • 1 portie aardbeien

Vlees

  • 1 portie salami naar keuze
  • 1 portie blokjes kaas naar keuze
  • 1 portie Spaanse hesp naar keuze

Andere

  • 1 portie olijven
  • 1 portie pistache noten

Instructies

  • Spoel het fruit. Laat goed drogen.
  • Versnij vlees en kaas
  • Verzamel all ingredienten.
  • Leg deze naar keuze op het borrelplankje – probeer geen ingrediënten met dezelfde kleur naast elkaar te leggen.

Voedingswaarden

Calories: 250kcal

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recept beoordeling




Scroll naar boven