Servings: 4
Ingredients
- 4 Portionen Rote Portweinsauce mit Beeren
- 2 Gebratene Entenbrust
- 4 Portionen Pommes Duchesse (oder Kroketten)
- 4 Äpfel mit Preiselbeeren (Vorverpackt)
Instructions
- Zuerst die Soße zubereiten.
- Braten Sie das Fleisch nach dem untenstehenden Rezept.
- Backen Sie die Pommes Duchesse gemäß der Beschreibung.
- Nehmen Sie die Äpfel aus der Verpackung. Legen Sie die Äpfel in eine Auflaufform und füllen Sie die Löcher mit den mitgelieferten Cranberries. Erwärmen Sie sie gemäß der Beschreibung.
Rode Portsaus met Bessen
Voeg een vleugje elegantie toe aan je maaltijden met deze heerlijke rode portsaus met bessen. Perfect voor wildgerechten, deze saus combineert de rijke smaken van porto en wildfond met de frisheid van bessen voor een onvergetelijke culinaire ervaring.
Check out this recipe
Perfect Gebakken Eendenborst: Een Stap-voor-Stap Gids
Leer hoe je eendenborst tot in perfectie bakt met deze eenvoudige en duidelijke handleiding. Of je nu een beginner of een ervaren kok bent, deze methode zorgt elke keer weer voor een sappige, smaakvolle eendenborst met een heerlijk krokant velletje.
Check out this recipe