Portionen: 4
Zutaten
- 4 Portionen Rote Portweinsauce mit Beeren
- 2 Gebackene Entenbrust
- 4 Portionen Pommes Duchesse (oder Kroketten)
- 4 Äpfel mit Preiselbeeren (Vorverpackt)
Anleitungen
- Zuerst die Soße zubereiten.
- Das Fleisch nach folgendem Rezept anbraten.
- Die Pommes Duchesse nach der Beschreibung backen.
- Die Äpfel aus der Verpackung nehmen. Die Äpfel in eine ofenfeste Form geben und die Löcher mit den mitgelieferten Cranberries füllen. Aufwärmen gemäß Beschreibung.
Rode Portsaus met Bessen
Voeg een vleugje elegantie toe aan je maaltijden met deze heerlijke rode portsaus met bessen. Perfect voor wildgerechten, deze saus combineert de rijke smaken van porto en wildfond met de frisheid van bessen voor een onvergetelijke culinaire ervaring.
Check out this recipe
Perfect Gebakken Eendenborst: Een Stap-voor-Stap Gids
Leer hoe je eendenborst tot in perfectie bakt met deze eenvoudige en duidelijke handleiding. Of je nu een beginner of een ervaren kok bent, deze methode zorgt elke keer weer voor een sappige, smaakvolle eendenborst met een heerlijk krokant velletje.
Check out this recipe