Servings: 4
Ingredients
- 4 Portions Sauce au porto rouge aux fruits rouges
- 2 magret de canard frit
- 4 Portions Pommes Duchesse (ou croquettes)
- 4 pommes avec canneberges (Préemballé)
Instructions
- Tout d’abord, préparez la sauce.
- Faites frire la viande selon la recette ci-dessous.
- Faites cuire les Pommes Duchesse selon la description.
- Retirez les pommes de leur emballage. Placez les pommes dans un plat allant au four et remplissez les trous avec les canneberges fournies. Réchauffez selon la description.
Rode Portsaus met Bessen
Voeg een vleugje elegantie toe aan je maaltijden met deze heerlijke rode portsaus met bessen. Perfect voor wildgerechten, deze saus combineert de rijke smaken van porto en wildfond met de frisheid van bessen voor een onvergetelijke culinaire ervaring.
Check out this recipe
Perfect Gebakken Eendenborst: Een Stap-voor-Stap Gids
Leer hoe je eendenborst tot in perfectie bakt met deze eenvoudige en duidelijke handleiding. Of je nu een beginner of een ervaren kok bent, deze methode zorgt elke keer weer voor een sappige, smaakvolle eendenborst met een heerlijk krokant velletje.
Check out this recipe