Go Back Email Link
+ portions

Eendenborst met Rode Portsaus met Bessen en Pommes Duchesse - Een Luxe Diner

Trakteer jezelf en je gasten op een culinair feest met deze smaakvolle combinatie van perfect gebakken eendenborst, geserveerd met een rijke rode portsaus met bessen. Dit gerecht brengt elegantie en diepe smaken samen voor een onvergetelijke maaltijd.
Temps total: 1 heure 30 minutes
Type de plat: Plat principal
Cuisine: Belge, Français
Keyword: viande, Sauce au gibier
Servings: 4

Ingrédients
 

Instructions

  • Maak eerst de saus.
  • Bak het vlees volgens onderstaand recept.
  • Bak de Pommes Duchesse volgens de beschrijving.
  • Haal de appeltjes uit de verpakking. Leg de appeltjes in een ovenvaste schaal en vul de gaatjes met de meegeleverde veenbessen. Warm op volgens de beschrijving.
    Appeltjes voorverpakt met veenbessen

Bordschikking

  • Leg een 5-tal sneetjes midden op het bord.
  • Verdeel een 3-tal Pommes Duchesse langs het vlees.
  • Giets wat saus over het vlees.
  • Leg een appeltje bovenaan rechts. Doe er eventueel nog extra veenbessen op.
    Menu met rode portsaus met bessen en warme appeltjes
QR Code linking back to recipe