Knäckebröd met zalm, heks’nkaas, komkommer & dille

Geniet van een knapperige knäckebröd belegd met romige Heks'nkaas, flinterdunne komkommer, gerookte zalm en frisse dille. Een smaakvol recept voor een gezond tussendoortje, lichte lunch of aperitiefhapje.
Servings: 4
Calories: 200kcal

Ingrediënten
 

  • 8 Knäckebröd koeken (bijv. volkoren of sesam)
  • 150 g Heks'nkaas (verse roomkaas met kruiden)
  • 150 g zalm (gerookte, in dunne plakjes)
  • 1/4 komkommer (in dunne plakjes of linten geschaafd)
  • 2 takjes dille (verse of gedroogd)
  • Versgemalen peper (optioneel)
  • druppels tabasco (groene)

Instructies

  • Smeer elke Knäckebröd royaal in met Heksenkaas.
  • Verdeel de plakjes gerookte zalm over de koeken.
  • Leg daarop plakjes of linten komkommer.
  • Werk af met een plukje verse dille.
  • Voor extra pit werk af met wat versgemalen peper of enkele druppels groene tabasco

Voedingswaarden

Calories: 200kcal

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recept beoordeling




Scroll naar boven