Pastinaakpuree

Pastinaakpuree – een heerlijk bijgerecht met aardappel en pastinaak. Lichtzoet, zacht van smaak en eenvoudig te maken.
Gesamtzeit: 30 Minuten
Gericht: Beilage
Küche: Flämisch
Keyword: Gemüsepüree, pastinaakpuree, Püree, puree op grootmoeders wijze
Servings: 4
Calories: 260kcal

Zutaten
 

Pastinaakpuree

Anleitungen

Pastiniaakpuree

  • Schil de aardappelen en de pastinaken.
    pastinaak
  • Kook samen tot ze gaar zijn.
  • Giet af en laat even uitdrogen op het vuur om zo veel mogelijk vocht te laten verdampen.
  • Voeg een scheutje (warme) melk toe.
  • Gebruik een stamper om puree te maken.
  • Kruid af met peper, zout en nootmuskaat.
  • Smakelijk!
    fazantenborstfilet met seizoensgroenten op pastinaakpuree

Voedingswaarden

Serving: 1portie | Calories: 260kcal | Kohlenhydrate: 32g | Protein: 3g | Fat: 12g | Fiber: 5g

Kommentar verfassen

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert

Rezept Bewertung




Nach oben scrollen