Go Back
Email Link
Drucken
Recipe Image
Instruction Images
Nährwerte Beschriftung
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Kochmodus
Verhindere, dass dein Bildschirm ausgeht
Pastinaakpuree
Pastinaakpuree – een heerlijk bijgerecht met aardappel en pastinaak. Lichtzoet, zacht van smaak en eenvoudig te maken.
Gesamtzeit:
30
Minuten
Minuten
Gericht:
Beilage
Küche:
Flämisch
Keyword:
Gemüsepüree, Pastinakenpüree, Püree, Püree nach Omas Art
Servings:
4
Calories:
260
kcal
Zutaten
1x
2x
3x
Pastinaakpuree
▢
500
g
pastinaak
▢
250
g
aardappelen
▢
scheutje
melk
(of room)
▢
zout
(naar smaak)
▢
peper
(naar smaak)
▢
nootmuskaat
(naar smaak)
Anleitung
Pastiniaakpuree
Schil de aardappelen en de pastinaken.
Kook samen tot ze gaar zijn.
Giet af en laat even uitdrogen op het vuur om zo veel mogelijk vocht te laten verdampen.
Voeg een scheutje (warme) melk toe.
Gebruik een stamper om puree te maken.
Kruid af met peper, zout en nootmuskaat.
Smakelijk!
Nährwerte
Serving:
1
portie
|
Calories:
260
kcal
|
Kohlenhydrate:
32
g
|
Protein:
3
g
|
Fat:
12
g
|
Fiber:
5
g