en harmonie van prosciutto, verse perzik, en Parmezaan (of Feta) op een bedje van rucola, afgemaakt met een zoete balsamico crème.

Zomerse Italiaanse Salade

Een harmonie van prosciutto, verse perzik, en Parmezaan (of Feta) op een bedje van rucola, afgemaakt met een zoete balsamico crème.
Gesamtzeit: 10 Minuten
Gericht: Vorspeise
Küche: Italienisch
Keyword: Pfirsich, Rucola
Servings: 4
Calories: 253kcal

Zutaten

Anleitungen

Serveren

  • Was de rucola en laat deze goed uitlekken of droog met een slacentrifuge.
  • Snijd de verse perziken in dunne schijfjes.
  • Schaaf dunne plakjes of vlokken van de Parmezaanse kaas met een kaasschaaf of rasp.

Voorbereiden:

  • Was de rucola en laat deze goed uitlekken of droog met een slacentrifuge.
  • Snijd de verse perziken in dunne schijfjes.
  • Schaaf dunne plakjes of vlokken van de Parmezaanse kaas met een kaasschaaf of rasp.
  • Rooster de pijnboompitten licht in een droge koekenpan tot ze goudbruin zijn en zet ze opzij.

Opbouwen van de salade:

  • Leg een bedje van rucola op elk bord (optioneel vinaigrette toevoegen).
  • Drapeer de prosciutto artistiek over de rucola.
  • Verdeel de perzikschijfjes gelijkmatig over de prosciutto.
  • Strooi de geschaafde Parmezaanse kaas en de geroosterde pijnboompitten over het geheel.

Afmaken:

  • Drizzle een royale hoeveelheid balsamico crème over de salade.
  • Optioneel: voor extra flair, voeg wat geroosterde pijnboompitten of een lichte citroen-olijfolie vinaigrette toe.

Serveren:

  • Dien onmiddellijk op, zodat alle ingrediënten vers en knapperig blijven.
  • Geniet van de harmonieuze combinatie van smaken!

Nährwerte

Calories: 253kcal | Kohlenhydrate: 25.3g | Protein: 9.6g | Fat: 13.6g | Zucker: 21.7g
Tried this recipe?Informieren Sie uns wie es war!
5 von 1 Stimme (1 Bewertung ohne Kommentar)

Kommentar verfassen

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert

Rezept Bewertung




Nach oben scrollen