Volg mij op mijn Facebook pagina.

Uitsmijter Deluxe met Tête de Moine

Een verrukkelijke draai aan de klassieke uitsmijter, nu met de elegante smaak van Tête de Moine kaas.
Total Time: 20 minutes
Course: Frühstück
Cuisine: Flämisch
Keyword: Spiegelei, Tête de moine, Toast
Servings: 4
Calories: 362kcal

Materiaal

Ingredients
 

  • 1 klontje boter (of olijfolie)
  • 4 eieren
  • 4 sneetjes brood ((oud brood of toast brood …wat je verkiest))
  • 100 g Tête de Moine ((geschaafd))
  • peper (naar smaak)
  • zout (naar smaak)
  • kruiden naar keuze ((optioneel))

Instructions

  • Verwarm een beetje boter in een grote koekenpan op middelhoog vuur.
  • Breek de eieren voorzichtig in de pan en laat ze 2-3 minuten bakken, of tot het eiwit gestold is maar de dooier nog lopend is.
  • Terwijl de eieren bakken, rooster je het brood tot het knapperig is.
  • Leg elk ei op een sneetje geroosterd brood.
  • Schaaf de Tête de Moine kaas met de girolle en verdeel deze over de eieren.
  • Breng op smaak met zout en peper, en garneer met verse kruiden indien gewenst.
  • Serveer onmiddellijk met een frisse salade aan de zijkant.

Voedingswaarden

Calories: 362kcal

 
  • Maak van een eenvoudige uitsmijter een luxueuze traktatie door het gebruik van Tête de Moine kaas.
  • De rijke en licht nootachtige smaak van de kaas geeft een verfijnde touch.
  • Voeg wat verse kruiden toe voor een extra smaakdimensie.
  • Serveer met een frisse salade voor een evenwichtig ontbijt of lunch.
  • Een simpel, maar smaakvol gerecht dat zeker indruk zal maken.

Kommentar verfassen

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert

Rezept Bewertung




Nach oben scrollen