Portionen: 4
Kalorien: 362kcal
Materiaal
- 1 girolle (kaasschaaf)
Zutaten
Anleitungen
- Verwarm een beetje boter in een grote koekenpan op middelhoog vuur.
- Breek de eieren voorzichtig in de pan en laat ze 2-3 minuten bakken, of tot het eiwit gestold is maar de dooier nog lopend is.
- Terwijl de eieren bakken, rooster je het brood tot het knapperig is.
- Leg elk ei op een sneetje geroosterd brood.
- Schaaf de Tête de Moine kaas met de girolle en verdeel deze over de eieren.
- Breng op smaak met zout en peper, en garneer met verse kruiden indien gewenst.
- Serveer onmiddellijk met een frisse salade aan de zijkant.
Voedingswaarden
Calories: 362kcal
- Maak van een eenvoudige uitsmijter een luxueuze traktatie door het gebruik van Tête de Moine kaas.
- De rijke en licht nootachtige smaak van de kaas geeft een verfijnde touch.
- Voeg wat verse kruiden toe voor een extra smaakdimensie.
- Serveer met een frisse salade voor een evenwichtig ontbijt of lunch.
- Een simpel, maar smaakvol gerecht dat zeker indruk zal maken.