Paris-Brest

Paris-Brest met mousselinecrème – Een klassiek Frans dessert met luchtig soezenbeslag, romige mousselinecrème en krokante amandelen.
Lees verder

Hazenrugfilet met wildsaus

Een stap-voor-stap handleiding om een heerlijke, sappige hazenrugfilet te bereiden. Gebruik een eenvoudige marinade van kruiden en volg deze tips voor een perfecte cuisson.
Lees verder

Gratin dauphinois

Gratin dauphinois of aardappelgratin is een klassieke Franse ovenschotel met dunne aardappelschijfjes, langzaam gegaard in een romige saus met knoflook en nootmuskaat
Lees verder

Windsorgebak

Lekkere krokante taart met amandelzanddeeg en pistachebeslag en krieken afgewerkt met hazelnootstreusel.
Lees verder

Dextrose

Dextrose is een veelzijdige suiker voor patisserie en ganache en draagt bij tot smaak, textuur en houdbaarheid.
Lees verder

Glucose

Glucose is een belangrijk ingrediënt in ganache voor een gladde textuur en stabiliteit.
Lees verder

Bananensoezen

Luchtige soezen gevuld met banketbakkersroom, slagroom en verse banaan, afgewerkt met een glanzend laagje gele fondant.
Lees verder
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Scroll naar boven