Instructions
- Zet water op en kook de pasta.
- Verhit een beetje olijfolie in een grote koekenpan op middelhoog vuur.
- Snij de knoflook en de sjalot in fijne stukjes en voeg toe.
- Voeg de garnalen toe en bak ze 3-4 minuten per kant, tot ze roze en gaar zijn.
- Voeg de kerstomaten toe aan de pan en bak ze kort mee tot ze iets zachter worden.
- Giet de pasta af en meng de pesto onder de pasta. Je kan optioneel een beetje room toevoegen.
- Meng de garnalen en de kerstomaten met de pasta.
- Serveer. Smakelijk!
Voedingswaarden
Yes, you can replace the shrimp with chicken, tofu, or grilled vegetables for a vegetarian option.
Linguine, tagliatelle and spaghetti work well, but you can also use fusilli, penne or farfalle.
Yes, this dish can be served cold as a pasta salad. It is a refreshing option for a summer meal. Perhaps better then to choose a “short” pasta such as fusilli, penne or farfalle.
Absolutely, you can add additional vegetables such as spinach, zucchini, or broccoli for more flavor and nutritional value.