Knäckebröd met zalm, heks’nkaas, komkommer & dille

Geniet van een knapperige knäckebröd belegd met romige Heks'nkaas, flinterdunne komkommer, gerookte zalm en frisse dille. Een smaakvol recept voor een gezond tussendoortje, lichte lunch of aperitiefhapje.
Total Time: 10 minutes
Course: Snack
Cuisine: Belgian
Keyword: witch’n cheese, crispbread, salmon
Servings: 4
Calories: 200kcal

Ingredients
 

  • 8 Knäckebröd koeken (bijv. volkoren of sesam)
  • 150 g Heks'nkaas (verse roomkaas met kruiden)
  • 150 g zalm (gerookte, in dunne plakjes)
  • 1/4 komkommer (in dunne plakjes of linten geschaafd)
  • 2 takjes dille (verse of gedroogd)
  • Versgemalen peper (optioneel)
  • druppels tabasco (groene)

Instructions

  • Smeer elke Knäckebröd royaal in met Heksenkaas.
  • Verdeel de plakjes gerookte zalm over de koeken.
  • Leg daarop plakjes of linten komkommer.
  • Werk af met een plukje verse dille.
  • Voor extra pit werk af met wat versgemalen peper of enkele druppels groene tabasco

Voedingswaarden

Calories: 200kcal

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Recipe Rating




Scroll to Top